69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Dublin

Gruppereise til Dublin

Vennligere storby enn Dublin kan man lenge etter. Alle man møter her er vennlige og det ville ikke vært overraskende om folk i gatene, plutselig løftet på hattene sine og brøt ut i sang. Siden Dublin ikke er en spesielt stor by med tanke på areal, så kan man nå de fleste interessante stedene til fots.

Det finnes en svært gammel, ekte sjarm i Dublin. Bare i sentrum finnes det høyhus, mens resten av byen består av koselige hus, i georgiansk stil. Som i alle storbyer finnes det selvfølgelig distrikter som representerer ulike sosiale klasser og stilarter - alt fra hippe områder til mer klassisk elegante og, kunstneriske nabolag og arbeiderklasseområder. Et stort kjennetegn ved Dublin er den grønne fargen, som finnes i frodige parkområder og blomstrende hager. Dublin er en by med lang og interessant historie. Det finnes mange severdigheter og museer å besøke her.

Den irske ølkulturen er selvsagt tydelig i Dublin - det formerlig svømmer over av øl puber og koselige barer hvor man kan lytte til musikk, se fotballkamper eller bare sosialisere med byens vennlige innbyggere – alle i selskap med en stor, kald øl selvfølgelig. Det kulturelle Irland stopper selvsagt ikke med øl pubene en av Europas mest imponerende kunstsamlinger finnes også nettopp her, og et besøk til Dublin teller ikke hvis man ikke besøker den storslåtte St. Patricks katedral.

Reiseforslaget vårt er veldig godt mottatt av våre kunder men vi skreddersyr også reiser med transport, bosted, restauranter, konferanselokaler  og utflukter etter hva som ønskes for akkurat for deres gruppe.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

Guiden møter deg i ankomsthallen på flyplassen. Når gruppen er samlet, går du sammen til bussen for transfer til hotellet.

Bysightseeing

Bysightseeing

Under bysightseeingen blir du kjent med byens historie og den livlige nåtiden. Vi besøker hovedgaten O'Connell Street, det nye monumentet Spire of Dublin og GPO, hovedkontoret, som tidligere var et viktig sted for Irlands kamp for uavhengighet. Dublins fineste nabolag og parkene  St. Stephen's Green og Phoenix Park.

Besøk på Guinness Storehouse

Besøk på Guinness Storehouse

Under dette besøket i Guinness Storehouse vil du bli kjent med historien og produksjonen av Guinness. Turen slutter på Gravity panoramabar, hvor du kan nyte en frisk Guinness med fantastisk utsikt over Dublin! Vinduene i baren løper rundt 360 grader i en høyde på 150 meter. Bryggeriet har også sin egen butikk hvor Guinness-produkter selges.

Innsjekking på Academy Plaza Hotel Dublin

Innsjekking på Academy Plaza Hotel Dublin

Hotellet ligger rett ved O'Connell Street, en 5 minutters gange fra tog stasjonen Connolly. 

Det har elegante rom med luftkondisjonering, gratis WIFI og egen restaurant,  innredet i varme farger. Sir Harry's Grill Bar & Bistro serverer tradisjonelle retter med ferske, lokale råvarer. Til Temple Bar, Trinity College og Dublin Castle er det ca. 10 minutter å gå.

Middag på Roly's Bistro

Middag på Roly's Bistro

Roly's Bistro er en populær og livlig restaurant som har servert god mat til sine lojale kunder i over 27 år. Her serveres klassiske og stilfulle retter, der råvarer av beste kvalitet er i sentrum.

Menyene er gjennomtenkte med svært passende drikkeforslag.

DAG 2

Irsk Aften på Merry Ploughboys

Irsk Aften på Merry Ploughboys

Siden 1989 har det tradisjonelle bandet "The Merry Ploughboys" vært eier av Merry Ploughboy Pub. De har lenge vært kjent for sin irske musikk og dans i Dublin. Bandet eier og driver sin egen pub hvor de opptrer nesten hver kveld året rundt. The Merry Ploughboys er svært høyt ansett i Irland for deres bidrag til tradisjonell musikk og sang i byen, og deres velkjente pub i Rockbrook ved foten av Dublin-fjellene - 20 minutter fra sentrum.

En irsk aften foregår på følgende måte: Etter en deilig middag, kommer musikerne inn på scenen, og i ca 60 minutter vil du bli underholdt med spennende sang og musikk med mye publikum deltakelse. Dere vil også få oppleve en utrolig oppvisning av irsk dans med spesial koreografi. En minnerik kveld er garantert.

Bandmedlemmene er alle profesjonelle sangere og musikere - Danserne kommer fra puben sin egen danseskole hvor de lærer irsk dans, med mange medlemmer Alle - Irland champions. Mange av danserne har turnert med de store showene, blant annet hovedrollen i Michael Flatley Lord of the Dance i Los Angeles.

The Merry Ploughboy Pub er også kjent for sin betraktelig karismatiske eier, koselige møbler, lokalt klientell, og utmerket pub mat - det beste av tradisjonell irsk mat. Rask og vennlig service med kunnskapsrike medarbeidere, vant til å håndtere grupper.

DAG 3

Tid på egenhånd frem til avreise med transferbuss fra hotellet til flyplassen, for hjemreisen til Norge.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear