69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Barcelona

Gruppereise til Barcelona

Barcelona er manges favorittby, og ikke uten grunn. Barcelona ligger en kort flytur fra Norge, har god temperatur nær sagt året rundt, mange severdigheter og deilig mat og vin som kan nytes på en av byens utallige restauranter eller barer. Og ikke minst er byen krydret med en hyggelig atmosfære og en spektakulær arkitektur. Barcelona har i dag sju strender med en samlet lengde på rundt 4,6 kilometer. Den holder høy standard og er veldig populær blant både turister og fastboende, ligger kun få minutter fra sentrum av byen.

Barcelona er hovedstaden i Catalonia, en autonom region i det nordøstlige Spania. Den er også hovedstad i provinsen Barcelona og i comarca Barcelones. Byen ligger ved middelhavskysten ca 120 km sør for fjellkjeden Pyreneene. Barcelona er Spanias nest største by etter Madrid og dermed den største byen i Catalonia. Barcelona er et viktig økonomisk sentrum og en av Europas viktigste havnebyer. Byen er et veldig populært turistmål. Den har en sin rik kulturarv med flere arkitektoniske verk av Antoni Gaudi  og Lluis Domenech som står på UNESCOs verdensarvliste.

Reiseforslaget vårt er veldig godt mottatt av våre kunder men vi skreddersyr også reiser med transport, bosted, restauranter, konferanselokaler  og utflukter etter hva som ønskes for akkurat for deres gruppe.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1 - Ankomst Barcelona

I ankomsthallen på flyplassen i Barcelona blir dere møtt av guiden som følger med inn til sentrum og hotellet. 

Ved tidlig ankomst i Barcelona kan vi anbefale en panorama-sightseeing med lunch i Barcelona på vei til hotellet. Sightseeingen passerer flere velkjente landemerker og severdigheter. På OL‐stadion har gruppen muligheten til å få en enkel lunch med en drikke, før ferden går videre. 

Gruppen avslutter selve sightseeingen etter å ha passert Gaudis største verk og Barcelonas landemerke, kirken Sagrada Familia. Gruppen ankommer så hotellet og guiden assisterer gruppen til de er ferdig innsjekket.

Innsjekk på Hotel H10 Casanova

Innsjekk på Hotel H10 Casanova

Elegante H10 Casanova Hotel ligger sentralt på Barcelonas Gran Via, 10-minutters gange fra Plaza Catalunya og La Rambla. Hotellet har hage-spa med boblebad og damprom.

H10 Casanova er innredet i en moderne boutique-stil og har rom med klimaanlegg, satellitt-TV, gratis Wi-Fi, minibar, safe og eget bad med hårføner og badeprodukter. Tunnellbanestasjonene Urgell og Universitat ligger 300 meter unna. Du kan gå til å Paseo de Gracia og designerbutikkene der på 10 minutter. Hotellet har en à la carte-restaurant og en trendy kafé-bar med faste DJ-er. Romservice tilbys også. Resepsjonen er døgnåpen, og du kan leie bil eller sykkel i turistinformasjonen. Massasje tilbys mot et pristillegg.

Velkomstmiddag på El National

Velkomstmiddag på El National

El Nacional Barcelona er den første restauranten i Barcelona med ulike områder der vi kan prøve tradisjonelle oppskrifter fra rundt den iberiske halvøy, tilberedt med kvalitetsprodukter i unike omgivelser.

Ligger i hjertet av Passeig de Gracia, reflekterer Barcelonas sosiale og kulturelle liv.

 

 

 

DAG 2

Skattejakt i Barcelona

Skattejakt i Barcelona

Skattejakten begynner med at gruppen deles inn i grupper på 5 eller 6 medlemmer hver. Lagene går på egenhånd.

Hvert lag får et skattekort og ledetråene som trengs for å finne svarene. Du kan tjene bonuspoeng for å takle ekstra utfordringer ... 

Aktiviteten kan være mentalt utfordrende, men fysisk er dette noe som kan spilles av alle, uansett alder eller utholdenhet.

Våre trofaste medarbeidere vil sørge for at du ikke går seg vill eller jukser (for mye) og vil holde spillet i gang.

I tillegg kjenner de en rekke kule ting om byen, så dette er en sjanse til å få innsideinformasjon på Barcelona. Denne aktiviteten kan avsluttes på en lunsjrestaurant hvor en vinner vil bli kåret.

Avsluttes med f.eks Tapas lunsh på Ultra Marinos, Rambla dels Caputxins 31.

Middag på Hostal El Pintor

Middag på Hostal El Pintor

Restaurant Hostel el Pintor ligger i sentrum av gamle Barcelona, det gotiske kvartalet Barrio Gotico. Navnet på restauranten kommer av at det tidligere var verkstedet til en maler på slutten av det nittende århundre. Det gotiske kvartalet full av historie, her er rester av det som var den romerske byen og middelalderbygninger der monarkiet hadde sitt katalanske sete i 500 år. Hostal el Pintor ligger i gaten Sant Honorat, ved siden av den ikoniske plassen Sant Jaume hvor Barcelonas rådhus og Katalonias regionalregjering ligger. Restauranten har rustikk innredning, hyggelig stemning og passer perfekt for grupper opp til maks 50 personer. Her serveres tradisjonell katalanske og sesongbetonte retter. To etasjer med et privat rom, der man har utsikt til åpent kjøkken i underetasjen.

Flamenco show

Flamenco show

Avslutte kvelden med Flamenco show - Tablao del Cordobes!

Flamenco er ikke typisk for Katalonia og Barcelona. Like fullt er Barcelona´s Tablao del Cordobes en del av en liten elitegruppe av spanske flamenco scener – tablao som det heter. Scenen er en levende og vibrerende flamenco skole, som følger den fine tradisjonen til Silvio Franconetti´s tablao i Sevilla. Artistsammensetningen består av erfarne og unge talenter, som sammen serverer et forrykende og kreativt show.

 

 

DAG 3

Vingårdstur til Bodega Pares Balta

Vingårdstur til Bodega Pares Balta

Gruppen hentes av skandinavisktalende guide på hotellet for guidet tur til Penedes. Vingården Pares Balta ligger i vindistriktet Penedes omlag 1 times kjøring fra Barcelona sentrum. Penedes er en av de eldste regionene i Europa for vinproduksjon og er ved siden av Rioja det mest kjente av vindistriktene i Spania. Penedes er kansje mest kjent for sine cavaer, men her produseres også anerkjente røde og hvite viner. Pares Balta er en mindre familiær vingård som satser på økologisk vinproduksjon.

Gruppen mottas på vingården kl. 11:00 og det blir omvisning i fasilitetene med forklaring på gården. Besøket består bl.a. av:

- Forklaring i vingårdens historie og familien som driver gården
- Forklaring i faktorer som påvirker vinen som klima, druetype og jordsmonn
- Besøk i kjelleren der fatene lagres og modnes
- Besøk i underjordiske lagringsrom 10m under jorden, der cava lagres
- Vinsmaking av en cava, en hvitvin og to rødviner, med forklaring
- Muligheter for ”catalan breakfast” (enkel lunch) i forbindelse med vinsmaking
- Muligheter for konferanse, da Pares Balta disponerer fasiliteter formøter & events

Selve vingårdsbesøket avsluttes med en vinsmaking, der inkluderes en cava, en hvitvin og to rødviner. Omlag tre timer settes av til selve besøket, vinsmakingen og katalansk enkel lunsj i forbindelse med vinsmakingen.

Muligheter for å handle i vingårdens butikk.

Bussen returnerer kl. 14:00 og gruppen er tilbake på hotellet ca kl. 15:00.

Middag på Sagardi Gotic

Middag på Sagardi Gotic

Sagardi er en baskisk restaurantkjede – Cidreria ‐ som serverer typsike baskiske tapas fra San Sebastian –såkalte pinxos donostiaras ‐ , samt typiske kjøtt‐ og fiskeretter fra det baskiske kjøkken. I den store salen er det åpen løsning til kjøkkenet så gjestene kan se inn i kjøttgrillen. Sagardi har et godt utvalg i sin vinkjeller ‐ baskisk cider og viner fra La Rioja. Den typiske måten man spiser på Cidreria er at alle rettene settes frem på bordet og alle deler. 

Sagardi Gotic ligger i bydelen Borne i gangavstand fra sentrumshoteller i Barcelona.

DAG 4

Etter en god frokost og utsjekking, blir dere hentet av egen buss for transfer tilbake til Barcelona flyplass og hjemreise.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear