69 03 00 20 Våre butikker
Gruppereise til Amsterdam

Gruppereise til Amsterdam

Amsterdam er uten tvil en av Europas mest spennende destinasjoner, og byen utfordrer oss på så mange nivåer. Med tradisjonell storbyskjønnhet i form av speilblanke kanaler, brede brosteinsgater, fantastiske bygninger, flotte hus og en rik høykultur er byen et fantastisk sted for et romantisk avbrekk. Her finnes det mange museer, operahus og kunstgallerier og byen var hjemmet til storheter som Rembrandt og Van Gogh.

Den andre siden av Amsterdam er mindre tradisjonell, og har utfordret vår toleranse til ytterpunktet med narkotika-liberalisme, åpen og allment verdsatt prostitusjon i området Red Light District, anarkistiske båthus, åpent alkoholinntak i gatene, masse regnbueprydede nattklubber - inkludert Coffee Houses selvfølgelig, hvor man kan kjøpe Magic Mushrooms og en uendelig mengde forskjellige varianter av cannabis helt lovlig. Å ha det gøy i Amsterdam er ikke vanskelig, men en viss varsomhet bør vedtas ettersom at byen stoler på at hver og en kjenner sine egne begrensninger.

Amsterdam er syklenes by og den beste måten å se seg rundt er nettopp fra et sykkelsete. Gatene er flate så det er lett å komme seg rundt - så lenge været tillater det.

Det kan høres ut som en klisjé, men hvis det finnes en europeisk by som har massevis av underholdning for enhver smak, så er det så absolutt Amsterdam.

Reiseruten nedenfor inneholder mange gullkorn i Amsterdam, men selvfølgelig skreddersyr vi reisen med transfport, hotel, restauranter, konferansefasiliteter og utflukter ut i fra hva som passer akkurat for deres gruppe.

 

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

DAG 1

Ved ankomst blir dere møtt av en guide som blir med på bussen til hotellet for innsjekk.

Båttur på kanalene

Båttur på kanalene

En avslappende måte å se Amsterdam på er om bord en av de mange elvebåtene som tar deg frem i de mange kanalene.

Det er en unik opplevelse, samt en fin måte å transportere seg rundt omkring i Amsterdam på.

Det finnes forskjellige båter, noen helt vanlige sightseeing båter, andre kan tilby både mat og drikke underveis.

Hvor for ikke legge lunsj eller middag hit?

Middag på Indrapura

Middag på Indrapura

Indrapura Restaurant er utvilsomt en av Amsterdams beste indonesiske restauranter. Indrapura ligger på Rembrandtplein i hjertet av byen. Her finner du et utvalg av kafeer, barer og puber som du kan besøke etter middagen.

Innredningen av Indrapura er typisk indonesisk av lett tre og vakre asiatiske skap på veggene. Risbordet kan kalles Hollands svar på vårt sandwichbord. Tradisjonen dateres fra det 17. århundre da Holland hadde mange kolonier i Indonesia.

Rijsttafel består av ulike små retter som serveres ved bordet. Det finnes masse godt for enhver smak!

DAG 2

Sightseeing til fots

Sightseeing til fots

Få en smakebit av  Amsterdam på denne turen til fots, den perfekte måten å oppleve byens severdigheter og unngå folkemengdene. Gå langs Amsterdams fortryllende kanaler, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste, se Amsterdams hovedattraksjoner som Anne Frank House, Royal Palace, Dam Square, Rembrandt House og det beryktede Red Light District.

Guiden vil møte dere på hotellet og turen kan avsluttes med en felles lunsj.

Lunsj på Haesje Claes

Lunsj på Haesje Claes

Haesje Claes serverer tradisjonelle retter i et ekte nederlandsk miljø. Restauranten består av seks gamle bygninger hvor det originale interiøret er bevart, for eksempel smale trapper og korridorer, samt fliser og gamle malerier på veggene. Restauranten åpnet sine dører i 1974 og er oppkalt etter fru Haesje Claes -  fra en rik handelsmannfamilie.

Nyt en virkelig nederlandsk restaurant med enkelt, avslappet miljø og god mat og god service.

Besøk på Heineken Experience

Besøk på Heineken Experience

Heineken Experience ligger i en av de mest imponerende industriell-historiske bygningene i Amsterdam og Nederland.Bygningene strekker seg over to århundrer. Hovedbygningen, som går tilbake til årene mellom 1867 og 1930, ble brukt som bryggeri til 1988. I dette unike miljøet vil du oppleve Heinekens rike historie, tradisjon og bryggeri. Du får også til å nyte ekstraordinære historier om menneskene bak dette bemerkelsesverdige selskapet og nå den mest internasjonale av sitt slag i verden.

Middag på Brasserie van Dam

Middag på Brasserie van Dam

Denne meget kjente og kjære restauranten, Brasserie van Dam, ligger på den pittoreske gaten Cornelis Schuytstraat, som ligner St Germain i Paris.

Brasseriet har innflytelse fra Paris og et høyt servicenivå fra Van Dam-familien. 

Datteren Nicolette van Dam er en populær TV-personlighet i Holland, og ses vanligvis i brasseriet.

Her finner du god mat og service i et avslappende miljø.

DAG 4

Tid på egenhånd frem til returtransfer fra hotellet til flyplassen for hjemreise.

Kontakt oss for ett tilbud.  Priser er avhengig av reiseperiode, ønsket hotellstandard og øvrig innhold i programmet. Vi skreddersyr reisen etter dine ønsker.

Send forespørsel

(Helt gratis - ikke bindende)

Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan. (Eks.: 004712345678)
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear