Finn flybilletter til årets skiferie her!

Nå er det virkelig på tide å bestille årets skiferie. På Ticket.no kan du finne billige flybilletter til en lang rekke klassiske skiferie-destinasjoner i Alpene. Fly til sentrale byer som for eksempel Salzburg og Geneve og kjør videre med buss eller leiebil til ditt skisted. Velger du å fly til skidestinasjonen din, sparer du dessuten masse tid - tid som du kan bruke i bakkene istedet. 

Søk reiser til alle destinasjoner her

Fra Salzburg kan du reise til Bad Gastein, Sallbach, Schladming eller Flachau. Bad Gastein er en favoritt blant skandinavene, og her finner du mat, hoteller og skiløyper i verdensklasse. Kun en times busstur fra Salzburg ligger Flachau som er et snøsikkert paradis for barnefamilien. Schladming har fått en supermoderne infrastruktur etter vertskapet for VM i alpint, og i herlige Saalbach kan du bo i eventyrlignende fjellandskap med skiløyper for alle smaker. Fra Salzburg kan du reise til: Bad Gastein, Flachau, Saalbach, Schladming og Zell am See.

Se priser fra Oslo her »
Se priser fra Bergen her »
Se priser fra Stavanger her »
Se priser fra Trondheim her »I Geneve er du i nærheten av flere av de mest populære skistedene. I Zermatt finner du Europas høyeste skihøyde og majestiske alpetopper. Zermatt er snøsikkert og her finner du også magiske off-pister for den trente skiløperen, lange bakker, og myke barnebakker og funparks for de minste. Val Thorens byr på brede bakker, åtte alpetopper og gnistrende isbreer. Ved foten av Mont Blanc ligger Charmonix, et skiparadis med, etter manges mening, Europas beste skiløype. Fra Geneve kan du reise til Champoluc, Courmayeur, Gressoney og Verbier.

Se priser fra Oslo her »
Se priser fra Bergen her »
Se priser fra Stavanger her »
Se priser fra Trondheim her »

Flyr du til Innsbruck kan du reise videre til St Anton - en klassiker i Østerrike som entusiaster har besøkt i mange år. Her er det lange bakker og meget fine skiløyper. I den hyggelige byen finner du både moderne og gamle, tradisjonelle hus, og nattelivet er et av Østerrikets beste. Val Gardena tilbyr 1200 km lange bakker, 450 heiser og tolv skiområder, og er en av verdens topp 10 skisteder. Større og bedre blir det ikke! I Sölden kan du nyte de vakreste utsikter, herlig off-piste og solrike isbreer. Fra Innsbruck kan du reise til Ischgl, Kitzbühel, Obergurgl/Sölden, St Anton og Zell am See.

Se priser fra Oslo her »
Se priser fra Bergen her »
Se priser fra Stavanger her »
Se priser fra Trondheim her »

 

I München er du i nærheten av noen av de mest populære skistedene i Østerrike som Zell am See, Söll, St. Anton og Kitzbuhel. Schmittenhöhe har med sine 136 kilometer lange bakker både gode offpiste-muligheter for den trente skiløperen, og enkle, fine bakker for barnefamilien. Området rundt St. Anton omfatter også St. Cristoph, Stuben, Zürs og Lech, tett på grensen til Sveits. Sammen danner de et gigantisk skisystem med skiheiser og bakker. Fra Munchen kan du også reise til: Kitzbühel, Garmisch-Partenkirchen, Saalbach-Hinterglemm, St Anton, Söll og Zell am See.

Se priser fra Oslo her »
Se priser fra Bergen her »
Se priser fra Stavanger her »
Se priser fra Trondheim her »

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!