21 49 39 00 Våre butikker

Storbyferie Roma

Uten tvil en av Europas mest spennende byer. Vakre kirker, antikke monumenter og små piazzaer avløser hverandre i herlig blanding. Gå ikke glipp av Colosseum, Fontana di Trevi og De spanske trappene.

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly + Hotell

 1. London 1 854,-
 2. Berlin 2 154,-
 3. Roma 2 370,-
 4. Gøteborg 3 174,-
 5. København 3 467,-
 6. Tenerife 3 522,-
 7. Marrakech 3 796,-
 8. Malaga 4 033,-
 9. Las Palmas 4 106,-
 10. Chania 4 476,-
 11. Agadir 6 078,-
 12. Bangkok 6 481,-

Severdigheter i Roma

Vakre kirker, antikke monumenter og små piazzaer avløser hverandre i god blanding. Gå ikke glipp av Colosseum, Fontana di Trevi, De spanske trappene og Vatikanet. Hvis du har tid, legg inn et besøk i museene her og nyt maleriene i Det sixstinske kapell.

... og flere severdigheter

Besøk de spennende ruinene Forum Romanum og Domus Aurea. Eller hva med å pakke en piknikkurv med brød, ost og god vin og hoppe på en buss til Tivoli og Villa d'Este. Nyt stillheten og beundre italiensk arkitektur og hagedesign.
 

Shopping i Roma

De luksuriøse designbutikkene ligger vegg i vegg langs Via Condotti og områdene rundt de Spanske trappene. Velg Via del Corso for rimeligere, men likvel trendy alternativer. Porta Portese er et populært marked som er åpent hver søndag.

Nyt maten på lokale trattoriaer.

Området rundt Campo dei Fiori er kjent for sine restauranter og barer. Nyt maten på de lokale trattoriaene eller uteserveringen på Piazza Navona. På de enkle, familiedrevne restaurantene i Trastevere får du mye mat for pengene.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear