21 49 39 00 Våre butikker

Storbyferie Praha

Den vakre gamlebyen i Praha har en rik historie, et godt kulturtilbud og et hektisk uteliv. I Praha kan du shoppe i trendy motebutikker, på bortgjemte antikvariater eller på moderne shoppingsentre. Eller du kan sette deg på en av de mange pubene og kose deg med en pilsner.

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly + Hotell

 1. London 1 854,-
 2. Berlin 2 154,-
 3. Roma 2 370,-
 4. Gøteborg 3 174,-
 5. København 3 467,-
 6. Tenerife 3 522,-
 7. Marrakech 3 796,-
 8. Malaga 4 033,-
 9. Las Palmas 4 106,-
 10. Chania 4 476,-
 11. Agadir 6 078,-
 12. Bangkok 6 481,-

Historiske Praha

En gåtur over Karlsbroen er et must for førstegangsbesøkende. Ta turen innom torget i gamlebyen og se på klokketårnet og det astronomiske uret. Prahaborgen er også verdt et besøk, og herfra kan du nyte en fantastisk utsikt over byen.

Spis og drikk godt og billig

Praha kan både by på ekte tsjekkisk husmannskost og internasjonale alternativer. Hvis du vil prøve noe lokalt og billig kan du gi Koruna, i nærheten av Havelský trh et forsøk. Her er menyen kun på tsjekkisk, men maten er god og porsjonene store.
 

Variert og billig shopping i Praha

Praha er kjent for bl.a. krystall, skinnprodukter og leketøy i tre, men du finner merkebutikker på paradegaten Parízská, mer vanlige butikker på Na Príkope og kjøpesentre som Tesco og Kotva med et variert og ofte rimelig utvalg.

Jazzklubber, puber og uteliv

Det er ingenting å si på utelivet i Praha. Her finner du et stort utvalg av barer, puber og nattklubber. Trendy barer finner du i gaten Paríská, men det i smågatene øst for bytorget ligger barer og diskoteker som samler turister.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear