21 49 39 00 Våre butikker

Storbyferie New York

Få byer har så mye å by på som New York. Ta deg tid til attraksjoner som Ellis Island og kjente museer, men rusle også gjennom grønne Central Park og spennende bydeler som SoHo og Greenwich Village.

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly + Hotell

 1. London 1 854,-
 2. Berlin 2 154,-
 3. Roma 2 370,-
 4. Gøteborg 3 174,-
 5. København 3 467,-
 6. Tenerife 3 522,-
 7. Marrakech 3 796,-
 8. Malaga 4 033,-
 9. Las Palmas 4 106,-
 10. Chania 4 476,-
 11. Agadir 6 078,-
 12. Bangkok 6 481,-

Severdigheter og opplevelser

Besøk Ellis Island og få et innblikk i immigrantenes historie. Nyt samtidig utsikten over Statue of Liberty. Rusle gjennom Central Park med en kaffe i hånden eller besøk Rockefeller Center. Er du glad i kunst er Guggenheim Museum et godt alternativ.

Shop till you drop

I New York kan du shoppe fra morgen til kveld. Er du ute etter eksklusive- og designbutikker finner du disse på Fifth Avenue og Madison Avenue. I Garment District kan du finne klær til grossistpriser og Green Flea byr på antikviteter, håndverk og klær.

Variert utvalg av mat

I tillegg til den typiske amerikanske matkulturen, finnes det restauranter for alle smaker og fra alle verdens hjørner. I Greenwich Village finner du mange koselige steder, ellers kan du gi kinesisk i Chinatown eller italiensk i Little Italy et forsøk.

Ingen storbyferie uten musikal?

Beauty and the Beast, Chicago, Phantom of the Opera og Mamma Mia... Utvalget er stort i det populære teaterområdet rundt Times Square. Et annet tips er å få med seg en oppsetning på The Metropolitan Opera - en verdenskjent scene.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear