21 49 39 00 Våre butikker

Storbyferie London

Storbyferie i London er fantastisk når som helst på året! Opplev historie, kunst, teater, og shopping i både merke-varebutikker, varehus og markeder. Her finner du restauranter med mat fra hele verden, men også tradisjonelle engelske puber.

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly + Hotell

 1. Gdansk 1 774,-
 2. London 1 973,-
 3. Dubrovnik 2 451,-
 4. Dublin 2 494,-
 5. Brussels 2 802,-
 6. Athen 2 924,-
 7. Amsterdam 3 061,-
 8. Larnaca 3 226,-
 9. Catania 3 244,-
 10. Funchal 3 422,-
 11. Split 3 555,-
 12. Tenerife 3 674,-

Storbyferie med severdigheter i kø

I London er det nesten for mye å se. Besøk de mest populære attraksjonene som Tower of London, Buckingham Palace og Madame Tussauds. Er du glad i å gå på museum finner du verdens største samling av antikviteter på British Museum.

Shopping, shopping, shopping...

Er du shoppinglad er Oxford Street en absolutt nødvendighet. Her finner du alle typer butikker. De dyrere merkebutikkene finner du på Old Bond Street. For deg som liker spennende markeder må du ta turen til Portobello Road eller Camden Market.

All verdens mat i én by

En storbyferie dreier seg for mange også om mat, og i London finnes det et utall av restauranter å velge mellom. Velg og vrak blant kinesisk, italiensk, fransk eller indisk, eller prøv deg på Fish & Chips på en ekte engelsk pub.

Kveldsunderholdning i London

I området mellom Picadilly Circus og Covent Garden finner du mer enn 100 teatre. Velg og vrak blant kjente musikaler, konserter, teaterstykker, jazz- og nattklubber. I Time Out finner du oversikt over hva som skjer.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear