21 49 39 00 Våre butikker

Storbyferie København

Storbyferie i København er en drøm. København er som en fornøyelsespark for voksne, en urban og underholdende by med severdigheter og shoppingmuligheter i fleng. Her balanseres det historiske med det moderne og man kan virkelig nyte livet.

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly + Hotell

 1. London 1 854,-
 2. Berlin 2 154,-
 3. Roma 2 370,-
 4. Gøteborg 3 174,-
 5. København 3 467,-
 6. Tenerife 3 522,-
 7. Marrakech 3 796,-
 8. Malaga 4 033,-
 9. Las Palmas 4 106,-
 10. Chania 4 476,-
 11. Agadir 6 078,-
 12. Bangkok 6 481,-

Severdigheter og gjøremål

Besøk Danmarks største attraksjon, Tivoli, eller Dyrehavsbakken - verdens eldste fornøyelsespark. Den lille Havfrue er et must for førstegangsbesøkende. Få en særegen opplevelse i fristaden Christiania med arrangementer og eksotiske restauranter.

På shopping i København

Shoppingområdene ligger i gåavstand fra hverandre. I gågaten Strøget finner du de fleste internasjonalt kjente merkevarebutikkene. Hvis du er ute etter litt mer spesielle ting kan du shoppe i de små, trange smugene hvor butikkene er mer unike.
 

Spis og drikk i historiske omgivelser

Sett deg på en kafé i et av byens smug og planlegg kveldens begivenheter. Danskene er kjent for tradisjoner innen mat og drikke, og restaurant-ene byr på alt fra trendy fusionmat til kjøttkaker, mens utestedene varierer fra cocktailbarer til brune puber.
 

Livemusikk på kveldene

København er kjent for sitt gode utvalg av steder med livemusikk, og da spesielt jazz. Vil du oppleve ordentlig livemusikk skal du besøke Copenhagen Jazzhouse som er kjent for å være et av de beste stedene. Mojo og Drop byr på folk og blues.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear