21 49 39 00 Våre butikker

Storbyferie i Berlin

Å reise på storybyferie i Berlin er i de siste årene blitt meget populært blant nordmenn. Opplev en av Europas mest spennende storbyer - rik på fascinerende historie, kultur, shopping og trendy uteliv. En reise til Berlin gir deg alt du kan forvente av en storbyferie!

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly + Hotell

 1. London 1 854,-
 2. Berlin 2 154,-
 3. Roma 2 370,-
 4. Manchester 2 675,-
 5. Gøteborg 3 174,-
 6. København 3 467,-
 7. Tenerife 3 522,-
 8. Marrakech 3 796,-
 9. Malaga 4 033,-
 10. Las Palmas 4 106,-
 11. Hurghada 5 823,-
 12. Agadir 6 078,-

Litt info om Berlin:

Severdigheter

En reise til Berlin byr på en rekke verdenskjente attraksjoner. Få byer har vært mer i sentrum for historiske begivenheter i Europa enn Berlin. Se triumfbuen Brandenburger Tor, symbolet på Tysklands splittelse og gjenforening, besøk Berlinmuren som skilte øst fra vest, eller ta turen til Pergamon-museum, et museum som innhar en av de største samlingene av historiske gjenstander i Europa.

Shopping

Shoppingmulighetene i Berlin er mange. Med kjøpesentre og varehus i alle bydeler, er en storbyferie i Berlin perfekt for shopping, uansett om du har løst eller stramt budsjett. Kurfürstendamm og Tauentzienstrasse er noen av de beste shoppingområdene. Ta også turen innom Alexanderplatz - med over 180 butikker å velge mellom, er du garantert å finne det du er ute etter på din reise til Berlin.
 

Mat og drikke

Berlin har et stort utvalg av restauranter og barer. Her finner du mat fra alle verdenshjørner, alt fra det beste og dyreste innen gourmetsjangeren, til de mange, kjente fastfoodkjedene. Ta for eksempel turen innom Keyzer Soze, en restaurant som tar deg med på en kulinarisk reise i Tyskland, eller Borchard, en historisk og tradisjonell restaurant med internasjonalt kjøkken.

Underholdning

Berlin tilbyr et komplett utvalg av barer, puber og nattklubber. Besøk Prater Garten, en av de eldste Biergartene i Berlin og et vakkert sted å slå seg ned under kastanjetrærne. Ta turen innom Simon Dach strasse for trendy utesteder og urbane klubber, eller besøk bydelen Kreuzberg, som har en rekke utesteder langs kanalen. Kjøp gjerne ukemagasinet Zitty for å få oversikt over hva som skjer når du er på storbyferie i Berlin!

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear