21 49 39 00 Våre butikker

Storbyferie Barcelona

Catalanias hovedstad og Spanias nest største by er en av Europas mest pulserende byer. Her finner du vakker arkitektur, svaiende palmer og en livsglede uten like. Alt ligger til rette for store gastronomiske opplevelser og du kan nyte et behagelig klima og uendelige shoppingmuligheter

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly + Hotell

 1. London 1 854,-
 2. Berlin 2 154,-
 3. Roma 2 370,-
 4. Gøteborg 3 174,-
 5. København 3 467,-
 6. Tenerife 3 522,-
 7. Marrakech 3 796,-
 8. Malaga 4 033,-
 9. Las Palmas 4 106,-
 10. Chania 4 476,-
 11. Agadir 6 078,-
 12. Bangkok 6 481,-

Besøk de store mesternes verk

Gå i de store skapernes spor. Besøk Gaudis ufullbyrdede livsverk La Sagrada Familia og hans fantasilandskap Parc Guëll på høydene ovenfor byen. Gå heller ikke glipp av Picasso-museet og Joan Mirós fantastiske museum.

Storbyferie med shopping

Når du har gjort deg ferdig med severdighetene kan du gå på shopping. På Passeig de Gràcia, Portal del Angel og Calle Consell de Cent finner du merkevarer og luksusvarer. Det mer spesielle og originale finner du rundt katedralen og i El Born.

I Barcelona er maten halve gleden

Barcelona vrimler av restauranter og tapasbarer. Her er du garantert å finne din egen favoritt. Casa Uriarte er et godt tips, samt Euskal Etxea - en av de beste baskiske barene. Café Zurich på Placa Catalunya er perfekt for å hvile beina og titte på folkelivet.

Opplevelsesrike dager i Barcelona

Barcelona er et perfekt reisemål for den fotballinteresserte. Besøk Nou Camp, eller følg en kamp på en lokal bar - da får du opplevd det katalanske tempramentet! Her finner du underholdning som holder deg i gang til de sene nattetimer.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear