21 49 39 00 Våre butikker

Storbyferie Amsterdam

Nyt de vakre årstidene i Nederlands trendy hovedstad! I Amsterdam finner du verdenskjente museer, historiske severdigheter, internasjonale restauranter og et pulserende natteliv. Ta et cruise langs kanalene og opplev den karakteristiske arkitekturen og stemningen i kanalbyen Amsterdam.

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Fly + Hotell

 1. London 1 854,-
 2. Berlin 2 154,-
 3. Roma 2 370,-
 4. Gøteborg 3 174,-
 5. København 3 467,-
 6. Tenerife 3 522,-
 7. Marrakech 3 796,-
 8. Malaga 4 033,-
 9. Las Palmas 4 106,-
 10. Chania 4 476,-
 11. Agadir 6 078,-
 12. Bangkok 6 481,-

Litt info om Amsterdam:

Severdigheter

Van Gogh Museet og Rijksmuseet er to av mange grunner til å besøke Amsterdam. Ved Dam Square ligger byens perle; det kongelige slott. Gå heller ikke glipp av det berømte blomstermarkedet og de flotte tulipanene.

Varierte shoppingmuligheter

Ta deg en tur til hovedhandlegaten Kalverstraat og du vil finne alle de kjente kjedebutikkene, eller unn deg en shoppingrunde i designerbutikkene i P.C. Hoofstraat. For noe mer originalt; ta turen til "De 9 Straatjes". Et paradis for de kjøpelystne!

Kafeer og restauranter

Langs kanalbredden kan du unne deg god mat og drikke i et stort utvalg av spisesteder, fra europeiske til surinamske og indonesiske restauranter. Eller ta turen innom et av de flotte vertshusene for god, tradisjonsrik mat.

Sykkeltur

Oppsøk et av de mange sykkelutleiefirmaene og utforsk byen fra to hjul. Amsterdam er en ekte sykkelby, hvor selv aksjemeglere og bankdirektører sykler til jobben. En ypperlig måte å gjøre sightseeing på!

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear