Dykkereiser på flere måter

Dykking er for mange en viktig del av ferien. Hos Ticket kan du bestille dykkeferie til noen av verdens mest populære dykkesteder. Vi tilbyr muligheten til å sette sammen din egen dykkereise med rutefly, eller å velge en bekvem charterreise til et av verdens dykkeparadis.

Dykkeufluktene bestiller du på reisemålet, enten på egenhånd, eller med en av våre samarbeidspartnere. Et tips er å alltid bestille i god tid for å få de beste prisene! Vi hjelper deg så klar å finne det beste alternativet for nettopp deg, uansett om du bare ønsker en flybillett, pakkereise eller charter.

Bestilling

Kontakt din nærmeste Ticketbutikk,eller ring oss på 21 49 39 00 for mer informasjon og bestilling.

Dykkeferie Egypt

Dykkeferie i Egypt

Kombiner Egypts varme og kultur med en dykkereise. Her er det både spennende severdigheter, bra strender og fantastisk dykkefohold. Rødehavet er populært både blant nybgeynnere og erfarne dykkere. Hos Ticket kan du bestille reiser til steder som Hurghada, El Gouna, Marsa Alam og Sharm el Sheik.

Dykking i Thailand

Dykking i Thailand

Valgmulighetene når det kommer til reiser til Thailand er mange. Vi hjelper deg å bestille en fleksibel reise på egenhånd, eller en bekvem reise med charter. Du finner dykkeparadis både på østkystens Koh Tao og på vestkystens populære Phi Phi Islands eller Similan Islands. Uansett hvilket sted du velger kan du regne med å møtes med et yrende liv under havoverflaten.

Dykking i Australia

Australia og Great Barrier Reaf

Krydre langreisen din med noen dagers dykking. Utenfor kysten av nordøstre Australia finner du Great Barrier Reaf. Seiling, snorkling og naturligvis dykking er nesten et must når man besøker denne delen av Australia. Cairns og Great Barrier Reaf kan også bestilles som en tilleggspakke til Sydneyreisen din.

Dykning Mexiko

Mexico - Yucatán og Cozumel

Yucatánhalvøyen er et fantastisk reisemål hvor paradisstrender møter historiske severdigheter og kultur. Utenfor kysten ligger også et av Mexicos mest populære reisemål for dykking og snorkling, Cozumel. Det enkleste er å fly til Cancun. Enkelte av charterselskapene tilbyr prisgunstige reiser, og turen videre til Cozumel bestiller du enkelt på stedet.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!