Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Karibien – rundreiser og pakkereiser

I Sør-Amerika, kan du oppleve ett unikt dyreliv, gamle kulturer, vakre strender og en fantastisk natur, som slår det meste. Ta en elvebåt gjennom Amazonas jungel eller gå på den legendariske stien til ruinene i Machu Pichu. Eller hvorfor ikke ta turen innom tangohovedstaden Buenes Aires? I Karibien og Mellom-Amerika er destinasjoner som Cuba, Mexico og Puerto Rico ikke til å unngå!

 

Vi har valgt våre favoritturer i Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Karibien, men har mange andre spennende turer å tilby. For flere ideer og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticket butikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss ved hjelp av skjemaet nedenfor.

Sør-Amerika

Storslått natur, gamle kulturer, unik fauna og historiske attraksjoner gjør Sør-Amerika til et must for de som leter etter eventyr med eksotiske opplevelser!

En gyllen trippel

Buenos Aires, Pampas, Iguazúfallen, Rio de Janeiro fra 32 000 kr

Opplev "Sør-Amerikas Paris" Buenes Aires, besøk en estancia på Pampas, se demektige fossefallene i Iguazú på grensen mellom Argentina og Brasil, og avslutt reisen i Sør-Amerikas mest spektakulære by - Rio De Janeiro. 
 

 11 dager, 2 land
 Engelsktalende guider
 Kombiner med sol og bad

 

 

I inkarikets spor

Lima, Arequipa, Titicacasjøen, Cusco, Machu Picchu fra 32 300 kr 


En reise gjennom storslagen natur i Andesfjellene, der inkakulturen fortsatt lever i høyeste grad. Opplev alt fra Inkarikets hovedstad Cusco, Machu Picchu, kolonibyen Arequipa og den magiske Titicacasjøen.

 13 dager
 Skandinavisktalende guide
Kombiner med cruise til Galapagosøyene 

Sør-Amerikansk odyssé

Brasil, Argentina, Bolivia, Peru fra 54 600 kr
 

Opplev alt Sør-Amerika har å by på, på en uforglemmelige reise. Rio De Janeiro, Iguazúfossene, Buenes Aires, Pampas, La Paz, Cusco, Titicacasjøen, Machu Picchu - Hvorfor velge når man kan få alt?

 

 17 dager, 4 land
 Skandinavisk guide
 Kombiner med Galapagosøyene

 

 

 

Mellom-Amerika og Karibien

Ikke bare hvite strender, svaiende palmer og krystallklart vann. Karibien - som Mellom-Amerika – har mye mer å tilby. Opplev den spennende mayakulturen i Mexico, salsatoner på Cuba eller regnskogeventyr i Costa Rica.

Vakre, vennlige Cuba

Havanna, Cayo Levisa, Trinidad, Playa Ancon fra 29 740 kr
 

Salsa, sigarer og vakre strender. En fargerik øy full av kontraster og motsetninger. Det er et must å passe på og besøke Cuba mens øya fortsatt har sin unike sjarm og karakter!
 

 12 dager
 Skandinavisktalende guide
 Bestselger – vær tidlig ute

Grønne, skjønne Costa Rica

San José, Tortuguero, Arenal, Monteverde, Tambor fra 26 100 kr


Til tross for sitt lille landområde har Costa Rica et av verdens mest artsrike naturmiljøer. Denne rundreisen byr på alt fra regnskog og varme kilder, tatt rett fra National Geographics, til sol og bad på fantastiske paradisstrender. 

 

 12 dager
 Engelsktalende guide
 Storselger - bestill i god tid

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!