21 49 39 00 Våre butikker

Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Karibien – rundreiser og pakkereiser

I Sør-Amerika, kan du oppleve ett unikt dyreliv, gamle kulturer, vakre strender og en fantastisk natur, som slår det meste. Ta en elvebåt gjennom Amazonas jungel eller gå på den legendariske stien til ruinene i Machu Pichu. Eller hvorfor ikke ta turen innom tangohovedstaden Buenes Aires? I Karibien og Mellom-Amerika er destinasjoner som Cuba, Mexico og Puerto Rico ikke til å unngå!

 

Vi har valgt våre favoritturer i Sør-Amerika, Mellom-Amerika og Karibien, men har mange andre spennende turer å tilby. For flere ideer og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticket butikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss ved hjelp av skjemaet nedenfor.

Sør-Amerika

Storslått natur, gamle kulturer, unik fauna og historiske attraksjoner gjør Sør-Amerika til et must for de som leter etter eventyr med eksotiske opplevelser!

En gyllen trippel

Buenos Aires, Pampas, Iguazúfallen, Rio de Janeiro fra 31050 kr

Opplev "Sør-Amerikas Paris" Buenes Aires, besøk en estancia på Pampas, se demektige fossefallene i Iguazú på grensen mellom Argentina og Brasil, og avslutt reisen i Sør-Amerikas mest spektakulære by - Rio De Janeiro. 
 

 11 dager, 2 land
 Engelsktalende guider
 Kombiner med sol og bad

 

 

Peru i Inkarikets spor med Galapagos

Lima, Arequipa, Titicacasjøen, Cusco, Machu Picchu, Galapagos


En reise gjennom storslagen natur i Andesfjellene, der inkakulturen fortsatt lever i høyeste grad. Opplev alt fra Inkarikets hovedstad Cusco, Machu Picchu, kolonibyen Arequipa og den magiske Titicacasjøen.

 17 dager
 Skandinavisktalende guide
Avsluttes på Galapagosøyene 

Sør-Amerikansk odyssé

Brasil, Argentina, Bolivia, Peru
 

Opplev alt Sør-Amerika har å by på, på en uforglemmelige reise. Rio De Janeiro, Iguazúfossene, Buenes Aires, Pampas, La Paz, Cusco, Titicacasjøen, Machu Picchu - Hvorfor velge når man kan få alt?

 

 18 dager, 4 land
 Skandinavisk guide
 Kombiner med Galapagosøyene

 

 

 

Mellom-Amerika og Karibien

Ikke bare hvite strender, svaiende palmer og krystallklart vann. Karibien - som Mellom-Amerika – har mye mer å tilby. Opplev den spennende mayakulturen i Mexico, salsatoner på Cuba eller regnskogeventyr i Costa Rica.

Grønne, skjønne Costa Rica

San José, Tortuguero, Arenal, Monteverde, Tambor fra 28 950 kr


Til tross for sitt lille landområde har Costa Rica et av verdens mest artsrike naturmiljøer. Denne rundreisen byr på alt fra regnskog og varme kilder, tatt rett fra National Geographics, til sol og bad på fantastiske paradisstrender. 

 

 13 dager
 Engelsktalende guide
 Storselger - bestill i god tid

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear