Europa – rundreiser og pakkereiser

Nyt vakre naturopplevelser på spektakulære Island eller den grønne øya Irland. Reis med elvecruise på Rhinen og Donau, opplev Sør-Europa med pittoreske byer i Italia, eller storby kombinert med bading i Barcelona. Det er masse å oppleve i Europa!

 

Her har vi valgt ut noen av favorittene blant våre rundreiser i Europa. Hvis du ønsker flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00, eller bruk kontaktskjemaet under. 

Elvecruise

Bli med på et elvecruise gjennom Europa, på de vakre elvene Rihnen og Donau. En herlig måte å oppleve mer av Europa på!

Syv land og fem hovedsteder langs Donau

11 dager fra 16 980 kr
 

Opplev syv land og fem hovedsteder - Wien, Bratislava, Budapest, Beograd og Bucuresti, mens du cruiser på Donau gjennom hjertet av Europa. La deg henføre av vakre utsikter og nyt kultur og historie i byene dere passerer på reisen.
 

 7 land og 5 hovedsteder
 4-stjerners skip
 Populær storselger 

Fire land langs Rihnen

8 dager fra 15 650 kr

Reisen går gjennom fire land: Sveits, Frankrike, Tyskland og Nederland. La deg trollbinde av et frodig landskap med bølgende vinåkre og middelalderborger. På denne reisen er inntrykkene mange – akkurat som det skal være på et elvecruise. 

 

 Helpension inkl vin til middag
 Kanalbyen Amsterdam og katedralen i Köln
Komplettere reisen med ekstra utflukter

Island

Vulkaner, isbreer og fosser, kultur og historie – Island har alt! En fascinerende og utrolig vakker øy som har mye å tilby. Bli med på en rundreise og opplev Island på beste måte!

Island - den eksotiske sagaøya

Fra 10 695 kr


Opplev Island med bysightseeing i moderne Reykjavik, utflukt til den blå lagune og The Golden Circle Tour. Her får du se Islands vakre natur og mange av Islands severdigheter. Den siste dagen kan du nyte som du selv ønsker eller bli med på utflukt til Islands sørkyst hvor du får besøke.
 

 5 dager
 Skandinavisk guide
 Mulighet for egne aktiviteter

Irland

Irland er kjent for vakker natur og grønne landskap, men her er det også mye annet å se og gjøre. Dra på en rundreise i sørlige delen av Irland og opplev mer.

Dublin

5 dager fra 9 795 kr

 

Oppdag sjarmerende Dublin, en by det virkelig er lett å forelske seg i. Bli med på denne rundreisen og opplev hovedstaden med sjel, vakkert landskap med bølgende åser og Titanicmuseet i Belfast. 

 

 5 dager
 Irsk aften med sang og musikk i fokus
 Vakker natur, sprudlende Dublin og Belfast

Italia

Bli med på en av våre rundreiser i populære Italia! Nyt den italienske maten og besøk populære reisemål som den vakre kyststrekningen Cinque Terre, Gardasjøen og Venezia.

Piemonte med Cinque Terre

11 dager fra 8 995 kr

 

Reisen byr på et eldorado av opplevelser for alle. Her får du deilige viner og det italienske kjøkkenet på sitt beste, kombinert med sjarmerende landsbygd og store naturopplevelser. En reise for livsnytere.
 

 Bekvemme busser 
 Scandoramaguide
 Bestselger

 

 

Gardasjøen med Venezia

8 dager fra 9 995 kr

Den langsomt synkende buen Venezia er kanskje en av verdens vakreste steder med mange klassiske severdigheter. Området omkring Gardasjøen byr på et vakkert landskap og herlige opplevelser. 

 

 Fly til Roma
 Scandoramaguide
 Utfluktene Desenzano del Garda og romantiske Verona

 

 

Spania

Utforsk Gran Canaria, en øy som har mye mer å by på enn bare sol og bad. Kombiner storbyen Barcelona med populære og koselige Mallorca. Bestill en rundreise og nyt solrike Spania!

Mallorca for alle sanser

8 dagar fra 12 410 kr

 

Få en allsidig opplevelse av Mallorca med fotturer og sykkeltur. Opplev vakker natur med fottur i Na Burguesa og sykkeltur i Palma. Det blir oliven- og vinsmaking og utflukt til den idylliske fjellandsbyen Valldemossa.

 

 Vandring og sykling 
 TEMA reiseleder
 Kombiner reisen med sol og bad 

Andalucía med Gibraltar

9 dager fra 8 395 kr
 

Denne rundreisen er krydret med historie og vakker natur. Du får blant annet oppleve eventyrlige Alhambra i Granada, juvelen Sevilla, snøglitrende Sierra Nevada og vakre olivenlunder. 

 

 Opplevelsesrik rundreise krydret med historie
 Spennende Córdoba og juvelen Sevilla
 Populær reise - bestill tidlig 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!