Europa – rundreiser og pakkereiser

Nyt vakre naturopplevelser på spektakulære Island eller den grønne øya Irland. Reis med elvecruise på Rhinen og Donau, opplev Sør-Europa med pittoreske byer i Italia, eller storby kombinert med bading i Barcelona. Det er masse å oppleve i Europa!

 

Her har vi valgt ut noen av favorittene blant våre rundreiser i Europa. Hvis du ønsker flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 815 59 930, eller bruk kontaktskjemaet under. 

Island

Vulkaner, isbreer og fosser, kultur og historie – Island har alt! En fascinerende og utrolig vakker øy som har mye å tilby. Bli med på en rundreise og opplev Island på beste måte!

Opplev sagaøya Island - classic

Fra kr. 9 495,- 


Opplev Island med bysightseeing i moderne Reykjavik, utflukt til den blå lagune og The Golden Circle Tour. Her får du se Islands vakre natur og mange av Islands severdigheter. Den siste dagen kan du nyte som du selv ønsker eller bli med på utflukt til Islands sørkyst hvor du får besøke.
 

 5 dager
 Skandinavisk guide
 Mulighet for egne aktiviteter

Irland

Irland er kjent for vakker natur og grønne landskap, men her er det også mye annet å se og gjøre. Dra på en rundreise i sørlige delen av Irland og opplev mer.

Irland – med Aranøyene

8 dager fra kr. 11 398,-

 

Opplev Irlands unike karakter med gåtefulle steinformasjoner, kirker og slott som vitner om en kultur med lange tradisjoner. Noen av reisens høydepunkter er heldag på Arnanøyene, slottsmiddag i Bunratty, det vakre sjølandskapet ved Killarney og Whiskeysmaking på Jamesons i Dublin.
 

 8 dager
 Heldag på Aranøyene
 Skandinavisk reiseleder

Italia

Bli med på en av våre rundreiser i populære Italia! Nyt den italienske maten og besøk populære reisemål som den vakre kyststrekningen Cinque Terre, Gardasjøen og Venezia.

Piemonte med Cinque Terre

11 dager fr kr. 9 195,-

 

Reisen byr på et eldorado av opplevelser for alle. Her får du deilige viner og det italienske kjøkkenet på sitt beste, kombinert med sjarmerende landsbygd og store naturopplevelser. En reise for livsnytere.
 

 Bekvemme busser 
 Scandoramaguide
 Bestselger

 

 

Gardasjøn med Venezia

8 dager fr kr. 8 495,-

Den langsomt synkende buen Venezia er kanskje en av verdens vakreste steder med mange klassiske severdigheter. Området omkring Gardasjøen byr på et vakkert landskap og herlige opplevelser. 

 

 Fly til Roma
 Svensktalande färdledning
 Kjøp ekstra utfluktspakke for å komplettere reisen

 

 

Spania

Utforsk Gran Canaria, en øy som har mye mer å by på enn bare sol og bad. Kombiner storbyen Barcelona med populære og koselige Mallorca. Bestill en rundreise og nyt solrike Spania!

Gran Canarias besta

8 dager fra kr. 11 598
 

Gran Canaria er en elsket ferieøy, men merkelig nok er den lite utforsket. På denne reisen blir du kjent med øyas hemmeligheter med en blanding av storby, vakre turstier, pittoreske fjellandsbyer, vingårder og vulkankratre. 

 

 Vandring og sykling 
 TEMA reiseleder
 Kombiner reisen med sol og bad 

Mallorca for alle sanser

8 dagar fra. kr 11 798,-

 

Få en allsidig opplevelse av Mallorca med fotturer og sykkeltur. Opplev vakker natur med fottur i Na Burguesa og sykkeltur i Palma. Det blir oliven- og vinsmaking og utflukt til den idylliske fjellandsbyen Valldemossa.

 

 Vandring og sykling 
 TEMA reiseleder
 Kombiner reisen med sol og bad 

Elvecruise

Bli med på et elvecruise gjennom Europa, på de vakre elvene Rihnen og Donau. En herlig måte å oppleve mer av Europa på!

Klassiske Donau med tre hovedsteder

8 dager fra kr. 11 950,-
 

Opplev fira land og tre hovedsteder mens du cruiser komfortabelt på Donau gjennom hjertet av Europa. La deg henføre av vakre vyer og opplev kultur og historie i stedene langs elven.  
 

  Budapest, Bratislava og Wien
 Helpensjon 
 Populær storselger 

Fire land langs Rihnen

8 dager fra kr. 13 890,-

Reisen går gjennom fire land; Sveits, Frankrike, Tyskland og Nederland. La deg trollbinde av et frodig landskap med bølgende vinåkre og middelalder borger- På denne reisen er inntrykkene mange – akkurat som det skal være på et elvecruise. 

 

 Helpension inkl vin til maten
 Svensktalande färdledning
Komplettere reisen med ekstra utflukter

815 59 930

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!