21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Europa - rundreiser og pakkereiser

Nyt vakre naturopplevelser på spektakulære Island eller den grønne øya Irland. Reis med elvecruise på Rhinen og Donau, opplev Sør-Europa med pittoreske byer i Italia, eller storby kombinert med bading i Barcelona. Det er masse å oppleve i Europa!

 

Her har vi valgt ut noen av favorittene blant våre rundreiser i Europa. Hvis du ønsker flere forslag og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00, eller bruk kontaktskjemaet under. 

Elvecruise

Bli med på et elvecruise gjennom Europa, på de vakre elvene Rhinen og Donau. En herlig måte å oppleve mer av Europa på!

Syv land og fem hovedsteder langs Donau

11 dager fra 20 480 kr
 

Opplev syv land og fem hovedsteder - Wien, Bratislava, Budapest, Beograd og Bucuresti, mens du cruiser på Donau gjennom hjertet av Europa. La deg henføre av vakre utsikter og nyt kultur og historie i byene dere passerer på reisen.
 

 7 land og 5 hovedsteder
 4-stjerners skip
 Populær storselger 

Fire land langs Rhinen

8 dager fra 20 480 kr

Reisen går gjennom fire land: Sveits, Frankrike, Tyskland og Nederland. La deg trollbinde av et frodig landskap med bølgende vinåkre og middelalderborger. På denne reisen er inntrykkene mange – akkurat som det skal være på et elvecruise. 

 

 Helpension inkl vin til middag
 Kanalbyen Amsterdam og katedralen i Köln
Komplettere reisen med ekstra utflukter

Irland

Irland er kjent for vakker natur og grønne landskap, men her er det også mye annet å se og gjøre. Dra på en rundreise i sørlige delen av Irland og opplev mer.

Irland med Aranøyene

8 dager fra 15 650 kr

 

En fantastisk rundreise på "Den grønne øya". Her finner du spesialiteter som whiskey, verdenslitteratur, vakre heielandskap, kirker og slott. På reisen vil du besøke en av Aranøyene, og i Dublin vil du blant annet bli kjent med Irlands litterære giganter. 

 

 8 dager
 Heldag på Aranøyene
 Whiskeysmaking på destilleri

Italia

Bli med på en av våre rundreiser i populære Italia! Nyt den italienske maten og besøk populære reisemål som den vakre kyststrekningen Cinque Terre, Gardasjøen og Venezia.

Gardasjøen med Venezia

8 dager fra 8 995 kr

Den langsomt synkende buen Venezia er kanskje en av verdens vakreste steder med mange klassiske severdigheter. Området omkring Gardasjøen byr på et vakkert landskap og herlige opplevelser. 

 

 Fly til Roma
 Scandoramaguide
 Kjøp utfluktspakke for en komplett reise

 

 

Spania

Utforsk Gran Canaria, en øy som har mye mer å by på enn bare sol og bad. Kombiner storbyen Barcelona med populære og koselige Mallorca. Bestill en rundreise og nyt solrike Spania!

Mallorca for alle sanser

8 dager fra 14 850 kr

Øya som har vært en favoritt for soltørste skandinavere i flere tiår har massevis å by på foruten sol og bad. Denne reisen byr blant annet på naturskjønne vandringer mellom Deià og Puerto de Sóller, sykkeltur i Palma, og vin- og olivenoljesmaking. En reise for alle sanser!

 

 Vandring og sykling 
 Skandinavisktalende guide
 Populær storselger

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear