Australia/New Zealand/Stillehavet – rundreiser og pakkereiser

Oppfyll dine drømmer i Australia, New Zealand eller Sør-Stillehavet! Nyt Australias laid-back livsstil, unike dyreliv og en mangfoldig natur. Reis rundt i New Zealands dramatiske landskap eller dra til paradisøyer som Bora Bora eller Cookøyene.

 

Vi har valgt ut noen av våre favoritt turer i regionen, men har selvfølgelig mange flere spennende turer å tilby. Vi gjør oppmerksom på at noen av prisene nedenfor kan være i svenske kroner med avreise fra Stockholm. For mer informasjon og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss ved hjelp av skjemaet nedenfor.

Australia

Bli med oss ​​på en av våre spennende turer til Australia, eller la oss hjelpe deg med å skreddersy ditt livs reise

Den store Australiareisen

Perth, Adelaide, Mount Gambier, Melbourne, Cairns, Sydney fra 66 950 kr

Perth, Melbourne og Sydney krydres med opplevelser som Ayers Rock, møte med urbefolkningen og dypvannsdykking (eller snorkling) på Great Barrier Reef. Nyt vinsmaking, naturopplevelser og lunsjcruise i Sydneys vakre havneområdet. 
 

 20 dager
 Natur, kultur og shopping - perfekt kombinasjon
 Populær storselger

Klassiske Australia og New Zealand

Sydney, Cairns, Alice Springs, Adelaide, Auckland, Rotorua m.m. fra 81 900 kr

 

Komplett reise som inkluderer alt fra australske korallrev og røde ørkensanden til New Zealands varme kilder og vakre fjorder. Her får du muligheten til å møte lokalbefolkningen, utforske det unike dyrelivet og fantastisk arkitektur. Du får også en dag i eksotiske Dubai og fascinerende Singapore.
 

 23 dager
 Skandinavisk guide 
 Bestselger – vær tidlig ute med bestillingen!

New Zealand

Fjorder, vingårder og spennende Maori. Spennende aktiviteter som rafting og brevandring. Velkommen til den fascinerende New Zealand!

Den store New Zealandreisen

Nord- og sørøya fra 58 950 kr
 

New Zealand er sannsynligvis verdens mest naturskjønne land. Fantastisk vakker natur, varme kilder og sprutende geysirer, blendede hvite strender og vingårder i verdensklasse, flerkulturelle storbyer og en levende maorikultur og ca 36 millioner sauer! Her får du New Zealand i et nøtteskall. 

 

 19 dager
 Skandinavisk guide
 Natur, kultur og shopping - perfekt kombinasjon

På egen hånd med bobil og tog

Fra 39 900 kr

Opplev de beste av to verdener på egen hånd. Dramatisk natur i en behagelig bobil, på ferge og en av verdens vakreste togreiser med Northern Explorer. Reisen avsluttes med 5 netter i fantastiske Rarotonag med total avslapning med sol og bad. 
 

 22 dager
 Forhåndsbestilt pakkereise og reisehåndbok
 Perfekt kombinasjon av natur, kultur, sol og bad

Stillehavet

Reise til en rekke øyer som har trollbundet mennesker i alle tider. Hils på paradiset, hvor den gjestfrie befolkningen ikke anser deg som en turist, men som besøkende.

Stillehavets perler

Los Angeles, Cookøyene, Tahiti, Bora Bora, New Zealand, Samoa, Fiji, Singapore fra 94 900 kr

Hvem har ikke drømt om og en dag dyppe tærne ned i krystallklart vann? Her har du mulighet til å gjøre nettopp det. Opplev det eksotiske Stillehavet med fantastisk natur både over og under vann, spennende kultur og møter med urfolk.

 

 19 netter
 Svensk guide
 Det meste inkludert


 

 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!