21 49 39 00 Våre butikker

Australia/New Zealand/Stillehavet – rundreiser og pakkereiser

Oppfyll dine drømmer i Australia, New Zealand eller Sør-Stillehavet! Nyt Australias laid-back livsstil, unike dyreliv og en mangfoldig natur. Reis rundt i New Zealands dramatiske landskap eller dra til paradisøyer som Bora Bora eller Cookøyene.

 

Vi har valgt ut noen av våre favoritt turer i regionen, men har selvfølgelig mange flere spennende turer å tilby. Vi gjør oppmerksom på at noen av prisene nedenfor kan være i svenske kroner med avreise fra Stockholm. For mer informasjon og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00 eller kontakt oss ved hjelp av skjemaet nedenfor.

Australia

Bli med oss ​​på en av våre spennende turer til Australia, eller la oss hjelpe deg med å skreddersy ditt livs reise

Den store Australiareisen

Perth, Adelaide, Mount Gambier, Melbourne, Cairns, Sydney fra 71 950 kr

Perth, Melbourne og Sydney krydres med opplevelser som Ayers Rock, møte med urbefolkningen og dypvannsdykking (eller snorkling) på Great Barrier Reef. Nyt vinsmaking, naturopplevelser og lunsjcruise i Sydneys vakre havneområdet. 
 

 21 dager
 Natur, kultur og shopping - perfekt kombinasjon
 Populær storselger

New Zealand

Fjorder, vingårder og spennende Maori. Spennende aktiviteter som rafting og brevandring. Velkommen til den fascinerende New Zealand!

Den store New Zealandreisen

Nord- og sørøya fra 63 400 kr
 

New Zealand er sannsynligvis verdens mest naturskjønne land. Fantastisk vakker natur, varme kilder og sprutende geysirer, blendede hvite strender og vingårder i verdensklasse, flerkulturelle storbyer og en levende maorikultur og ca 36 millioner sauer! Her får du New Zealand i et nøtteskall. 

 

 18 dager
 Skandinavisk guide
 Natur, kultur og shopping - perfekt kombinasjon

Stillehavet

Reise til en rekke øyer som har trollbundet mennesker i alle tider. Hils på paradiset, hvor den gjestfrie befolkningen ikke anser deg som en turist, men som besøkende.

Stillehavets perler

Los Angeles, Cookøyene, Tahiti, Bora Bora, New Zealand, Samoa, Fiji, Singapore fra 94 900 kr

Hvem har ikke drømt om og en dag dyppe tærne ned i krystallklart vann? Her har du mulighet til å gjøre nettopp det. Opplev det eksotiske Stillehavet med fantastisk natur både over og under vann, spennende kultur og møter med urfolk.

 

 19 netter
 Svensk guide
 Det meste inkludert


 

 

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear