21 49 39 00 Våre butikker

Asia – rundreiser og pakkereiser

Asia, verdens største verdensdel, byr på utrolig mange fascinerende steder som bare må oppleves. Oppdag enorme storbyer som Shanghai, Tokyo, Beijing og Dehli, samt drømmestrender i Thailand og Sri Lanka. Reis gjennom fire land langs Mekong, og besøk verdensberømte severdigheter som Ankor Wat i Kampbodsja, Taj Mahal i India og ikke minst den kinesiske muren. En rundreise i Asia er en perfekt måte å oppleve mer av denne vakre og spennende verdensdelen!

 

Her har vi plukket ut noen favoritter blant alle våre rundreiser i Asia, men vi har selvfølgelig mange flere spennende rundreiser å tilby. Vi gjør oppmerksom på at noen av prisene nedenfor kan være i svenske kroner med utgangspunkt i avreise fra Stockholm. For flere forslag, informasjon og inspirasjon, besøk din nærmeste Ticketbutikk, ring 21 49 39 00, eller bruk kontaktskjemaet under. 

Thailand, Singapore og Malaysia

Thailand, Singapore og Malaysia byr på det meste og beste av Sydøst-Asia. Her kan du oppleve myldrende storbyer, fargerrik kultur, villmarkseventyr i regnskogen og ikke minst herlige strender og skjærgårder. 

Sør-Thailands skjærgård og regnskoger

Phuket/Krabi, Khao Sok, Surat Thani, Trang, Krabi, Koh Klang fra 16 990 kr
 

Opplev Sør-Thailand, fra Khao Soks regnskog til Han Nga-buktens fortryllende sukkertoppsskjærgård. Fra elefantrygg til avslappende flodturer, et besøk i tigergrottens tempel, og snorkling ved paradisøyene i Trangs skjærgård.
 

 12 dager
 Skandinavisktalende guide
 Kombiner med sol og bad i Phuket/Krabi

Malaysia med Borneos regnskoger

Kuala Lumpur, Borneo, Gaya Island, Sandakan, Sukau fra 28 800 kr

 

En fantastisk reise til fargesprakende Malaysia med alt fra storbyeventyr i Kuala Lumpur til uforglemmelige villmarksopplevelser i Borneos myteomspunnede regnskog. Kombiner gjerne med noen dager på Langkawi. 

 

 14 dager
 Skandinavisktalende guide
 Kombiner med sol og bad på Langkawi


Vietnam, Laos og Kambodsja

Reis med båt langs Mekong og opplev storbyer som Phnom Penh og Ho Chi Minh, samt små fiskelandsbyer, spennende markeder og vakker natur. Har du lyst på sol og bad så finnes det også gode muligheter for det! 

Rundreiser - Den store Vietnamreisen

Den store Vietnamreisen

Hanoi, Ha Long, Hoi An, Mekongdeltat, Saigon fra 28 950 kr
 

Hva sier du til en sykkeltaxi gjennom pittoriske kvartaler eller båt mellom sukkertoppsfjell i vakre og spennende Megongdeltaet? Besøk museer, katedraler og presidentpalass. Vi besøker naturligvis også de kjente og beryktede Cu Chi-tunnelene som ble brukt under Vietnamkrigen. 
 

 16 dager
 Skandinavisk guide
Kombiner sol & bad på Phu Quoc

Rundreise - Vietnam og Kambodsja

Vietnam og Kambodja Light

 

Ho Chi Minh, Siam Reap, Sihanoukville, Phnom Penh fra 22 950 kr

 

Opplev Sør-Vietnam og Kambodsjas beste severdigheter kombindert med late dager på stranden i Sihanoukville. Sykkel-rickshaw, båttur i Mekongdeltaet, den mektige ruinbyen Angkok og sol & bad før reisen avsluttes i Phnom Penh. 
 

 13 dager
 Engelsktalende guide
 Tid til egne oppdagelser underveis

Kina

Kina står høyt oppe på manges liste over land å besøke. Et land med spennende kultur- og matopplevelser, mange berømte severdigheter og et herlig folkeliv. På en rundreise i Kina rekker du å få med deg veldig mye av det store landet.

Rundreise Beijing

Beijing de Luxe

Beijing fra 12 950 kr
 

Dypdykk i Beijing, byen som aldri forlater sine besøkere uberørte. Her kan vi love deg storslåtte severdigheter sammen med minnerike møter. Du får også tid til shopping hvis du ønsker det. 
 

 8 dager
 Svensk guide
Nåtid og fortid i en perfekt kombinasjon

 

 

Rundreise i klassiske Kina

Klassiske Kina

Bejing, Xian, Guilin, Yangshuo fra 20 950 kr
 

En komplett rundreise med Kinas største severdigheter; Den himmelske fredsplass, terrakottaarmén og Den kinesiske mur. Her får du dessuten kultur og naturupplevelser i verdensklasse.

 

 12 dager, 4 reisemål
Svensk guide
 Bestselger

 

Japan

En reise til Japan blir garantert en minnerik opplevelse, full av nye inntrykk. Landet som alltid ligger litt i forkant, byr på mange fascinerende steder å besøke, storbyer, kultur og vakre landskap.

Rundreise i Japan - Tokyo

Japan light

Nara, Kyoto, Shirakawago, Takayama, Matsumoto fra 30 950 kr
 

En perfekt tur for deg som vil reise med en gruppe, men likevel ha tid på egen hånd. Opplev Tokyos storbypuls, bade i varme kilder, og besøk vakre templer og geishadistrikt.
 

 9 dager
 Engelsktalende guide
 Kombinasjon av program og tid på egen hånd

Rundreise fra Tokyo - Kyoto

Fra Tokyo til Hiroshima

Tokyo, Kanazawa, Kyoto, Hiroshima, Osaka fra 45 545 kr

En rundreise som viser alle de ulike ansiktene i landet. Opplev alt fra storbymylder i Japans futuristiske steder til landets ærverdige keiserlige byer og geishadistrikt. Besøk alt fra eventyrbyer i magisk natur til vakre alpelandskap.
 

 12 dager
 Skandinavisk guide
Bestselger

India og Sri Lanka

Indias yrende storby Mumbai kombinert med Taj Mahal og andre severdigheter, eller vakre Sri Lanka, lange strender, hvalsafari og antikke ruinbyer – en rundreise i India eller på Sri Lanka glemmer du aldri!

 

Rundreise i India

Klassiske India

Dehli, Jaipur, Ranthambore Nationalpark, Agra, Lucknow, Varanasi, Dehli fra 30 790 kr


Se pilgrimmer bade i Ganges, møt en rosa by i Jaipur, og besøk vakre Taj Mahal i Agra. Inkludert er også en spennende safari hvor du får mulighet til å se tigre. Reisen avsluttes i Mumbai. 

 

 14 dager
 Svensktalende guide
 Det meste er inkludert

Rundreise - Sri Lanka

Den store Sri Lanka reisen

Colombo, Anuradhapura, Yala, Galle m.m. fra 25 195 kr
 

Teplantasjer, antikke ruinbyer, nasjonalparker og hvalsafari. Legger du til et par sol- og badedager på Maldivene - voilá - en komplett reise. 

 

 12 dager
 Svensktalende guide
 Kombiner med sol & bad på Maldivene

21 49 39 00

Du kan også kontakte din nærmeste Ticketbutikk, eller sende oss en forespørsel under.

 

Fill out my online form.
Bli oppringt clear
Vil du ha hjelp eller har spørsmål?
Oppgi telefonnummeret ditt så ringer vi deg opp så fort vi kan.
Takk. clear

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear