21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til New York

For turister er New York det ultimate opplevelsesreisemålet. Her finner man et natteliv som aldri sover, og såpass forskjellige nabolag at man skulle tro at en tur gjennom byen egentlig var en reise jorden rundt. Her finner man kulturelle scener i verdensklasse innen alle sjangere og et utvalg av mat, hoteller, underholdning og shopping som ikke etterlater noen utilfredsstilt.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


I New York går landets rikeste og fattigste mennesker i de samme gatene, og her samles folk fra nesten alle verdens land for å bo og arbeide for en by som det ikke finnes tilsvarende til noe sted i verden. New York er en fryd for sansene, og selv hvis man fikk en hel livstid på seg ville man ikke hatt tid til å utforske alle deler av byen.

Bare å gå gjennom New Yorks sentrale bydeler er en severdighet i seg selv, spesielt dersom man besøker byen for første gang. Det er et mylder av folk å beskue og gratis underholdning på hvert eneste hjørne. Times Square kan man ikke gå glipp av!

Central Park er en grønn oase midt i New York, en svær park med joggestier, store plener, skogholt og innsjøer. Når man sitter midt i Central Park føles det nesten uvirkelig at verdensbyen omgir en.

Frihetsgudinnen er New Yorks landemerke, og det var denne statuen som møtte alle innvandrerne som kom for å finne frihet og suksess i mulighetenes land.

Empire State Building er, med sine 449 meter, New Yorks høyeste skyskraper og tilbyr en fantastisk utsikt over The Big Apple.

Brooklyn Bridge heter broen som spenner fra Manhattan til bydelen Brooklyn. Den mer enn 125 år gamle broen er både vakker å se på og en minneverdig opplevelse å spasere over. Den beste tiden for en spasertur over Brooklyn Bridge er på natten da den gir en nesten magisk utsikt over en nattlig opplyst New York City.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear