21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Miami

Når man tenker på Miami får de fleste opp bilder av brede, hvite strender fullpakket med solbrune kropper, livreddere, vannsportsaktiviteter, høy musikk og en gå/sykkelsti med rulleskøytere, skateboardere, joggere og diverse artister som prøver å tjene til livets opphold. Miami er høylytt, fargerik og full av mennesker på jakt etter den søte blanding av pulserende byliv og et avslappet strandliv. 

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

 

I dag er Miami litt mindre glamorøst enn det pleide å være, men kjendiser drar fortsatt hit på ferie. Nattelivet i Miami er i verdensklasse, akkurat som shoppingen og klimaet. Ellers er byen en palett av kulturer, hudfarger og nasjonaliteter. Innflytelsen fra Cuba, Haiti og Jamaica er spesielt tydelig, noe som gir denne avslappede storbyen litt av en herlig, svingende følelse.

Les mer om reiser til Miami

 

Selve bildet man har i hodet av Miami kan oppleves i Art Deco Historic District. Man begir seg til South Beach og parkerer så bilen et sted i området. En tur blant de pastellfargede husene omgitt av svaiende palmer og blinkende neonskilt gjør at man føler seg som tatt rett ut av en film.

Ocean Drive er et annet must når man besøker Miami. Byen mest populære gate byr på et levende skuespill av mennesker, biler, dyr og diverse rekvisitter, med Atlanterens sus og brus like ved.

Miami Museum og Science and Space Transit Planetarium er et vitenskapsmuseum med spesiell fokus på rommet. Utendørs byr museet på en liten dyrepark med Floridas farligste dyr. Dette stedet passer utmerket for barnefamilier.

For de som liker natur er Everglades nasjonalpark et must. Dette sumpområdet byr på villmarkseventyr, spennende fugler og - alligatorer! Vil man så kan man suse rundt i området med en airboat, og da er sjansen for å få se en alligator størst. Ellers kan man vandre rundt selv, telte eller fiske i dette spennende naturreservatet.

I Miami Seaquarium får man sjansen til å se alt fra haier til delfiner, spekkhoggere, krokodiller og andre marine dyr. Her finnes muligheten til å få svømme med delfiner, og dette er en uforglemmelig opplevelse. Man finner også flere spisesteder, og det er derfor ikke vanskelig å tilbringe en hel dag inne på Seaquarium.

Billig fly t/r til Miami

fr. 4 548,-
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear