21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Antalya

Antalya byr på alle de beste delene av Tyrkia, samlet på ett sted. Her finnes en fin blanding av tyrkisk kultur, historiske severdigheter og et avslappende strandliv. Som en av Tyrkias mest blomstrende byer finns det også et pulserende uteliv her som vil stå sin prøve.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Det har vært populært å reise til Antalya siden 1970-tallet, og det er lett å forstå hvorfor. Som et utgangspunkt er Antalya perfekt; en storby med mye å by på av kultur, folkeliv og fest, samtidig som noen av landets vakreste strender ligger rett rundt hjørnet. Det er ikke for ingenting at Antalya kalles den tyrkiske rivieraens perle.


Les mer om reiser til Antalya

En av Tyrkias mest spektakulære ruiner fra antikken heter Termessos. Denne ruinbyen ligger i fjellene, tre mil ovenfor Antalya, og veien dit er svingete men besøket er definitivt turen verdt. Taxi og leiebil er de eneste måtene å komme seg til Termessos på.

En annen fantastisk ruin fra antikken, og som også er i meget god stand, er det storslåtte romerske teateret Aspendos. Aspendos har en kapasitet på 15.000 tilskuere og ligger halvveis mellom Antalya og Alanya.

Antalyas gamle by, Kaleici, har svingete gater omgitt av en antikk bymur. I dag gjør den velbevarte muren at Kaleici er et rolig og vakkert område hvor mye millionbyens lyder stenges ute. Hadrianusporten, med sin praktfulle romerske bue, er det vakreste stedet å ta seg inn i den gamle byen.

Det arkeologiske museet i Antalya byr på mange interessante ruiner fra området.
 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear