21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Phuket

Phuket er en reell feriehit og det har vi nordmenn forstått. Få steder i verden har så mye å tilby turister samlet på et så lite sted. Hvite sandstrender, skyggefulle palmer, turkist vann, korallrev, kjølige grotter, religiøse severdigheter pluss et uteliv som tiltrekker unge mennesker fra hele verden er bare noe av det man kan nyte under sitt opphold i Phuket. I tillegg er de thailandske innbyggerne ekstremt vennlige, imøtekommende og barnevennlige.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

 

Det er fortsatt relativt billig her, til tross for at turismen har trukket opp prisene en god del, så de som elsker å shoppe vil ha mye å gjøre her. Det finnes boalternativer for alle mulige smaker og prisklasser, og ingen blir misfornøyde på denne mangfoldige øya.


Les mer om reiser til Phuket

 

Det er masse å se og gjøre i Phuket. Phuket by er som en motpol til alle turiststedene på øya. Her kan man ta del i thailandsk hverdagsliv, billige markeder og smake ekte thaimat på en av de mange gode restaurantene.

Wat Chalong heter et veldig berømt buddhistisk tempel på Phuket, og dette er det største av de 29 buddhistiske templene på øya og utrolig vakkert dekorert. Her kan man få hellige tall tydet og hjelp fra bambusrøtter til å ta beslutninger. Mange fra lokalbefolkningen kommer hit for å bli velsignet av munkene, og mottar et bånd som knyttes rundt håndleddet eller ankelen som skal beskytte dem mot ulykker og sykdommer.

FantaSea er en temapark hvor man kan se show som inkluderer alt fra akrobater til elefanter og thailandsk kultur. En morsom begivenhet for store og små.

Billig fly t/r til Phuket

fr. 5 921,-
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear