21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Krabi

Dersom man vil reise til en by i Thailand men helst unngå Las Vegas-følelsen så mye som mulig, er Krabi riktig destinasjon. Her finner man storbyliv som riktignok er påvirket av turismen, men ikke på langt nær så mye som for eksempel Pattaya eller Phuket. I Krabi finner man ekte thailandsk hverdagsliv, og dette merker man ikke minst på shoppingtilbud og priser som holder et betydelig lavere nivå enn de større turiststedene i Thailand. 

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Krabi har naturligvis også vakre strender hvor man kan sole seg, svømme og ta snorkelturer ved. Videre kan man klatre i klipper, ri, dra ut i havkajakk, dykke, spille golf eller beundre det interessante fuglelivet rundt Krabi - som gjør dette til et veldig fleksibelt reisemål.

Kjører man sørover fra Krabi ender man opp i et viktig regnskogsreservat, med spennende jungel og varme kilder.

Hvis man ønsker å oppleve litt thailandsk kultur, er et besøk til det berømte buddhistiske tempelet Wat Tham Seua en hyggelig utflukt. Omgivelsene rundt tempelet er spektakulære.

Thailandsk dagligliv tar man del i på morgenmarkedet som finner sted bak Vieng Thong Hotel. Jo tidligere på morgenen man kommer, jo mer av det herlige spillet mellom fargerike matvarer, veløvde, men alltid ydmyke, selgere og vante kjøpere får man beskue. Dette er også en gyllen mulighet til å kjøpe krydder og andre matlagingsingredienser som man ønsker å ta med seg hjem fra Thailand.

For et besøk til et av verdens rikeste økosystemer drar man til mangrovesumpen som man finner i utkanten av Krabi. Her finner man en hel del sjeldne fuglearter, slanger, vannvaraner og aper. For å få så mye som mulig ut av turen bør man ta en båt ut, gjerne med den legendariske guiden Mr. Dai.

Strendene utenfor Krabi er naturligvis den aller største severdigheten - de lange, myke og hvite sandstrendene mot det åpne havet. Videre finnes de store turistøyene Koh Phi Phi og Koh Lanta bare en båttur unna.

Billig fly t/r til Krabi

fr. 6 407,-
fr. 10 212,-
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear