Reiser til Bangkok

Bangkok er en enorm by, og den svimlende følelsen dette gir deg er en av mange forskjellige følelser som gjennomsyrer deg når du reiser hit. Byen har ingen direkte bykjerne men mange områder som fletter seg inn i hverandre som en vevd matte.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Alt er intenst i Bangkok - fargene, luktene, smakene, lydene, trafikken og alle disse millioner menneskers energier samlet på ett og samme sted... Bangkok er en opplevelse som krever entusiasme og det er heldigvis lett å finne her.

Generelt sett er byen veldig billig å være turist i, og shoppingen er fenomenal. I tillegg finnes det her en hel del interessante nattklubber og barer å feste seg gjennom nettene i.Se vår reiseguide om Bangkok 

Det enorme palasset og smaragdtempelet Wat Phra Kaew er steder man rett og slett må oppleve for alle som besøker Bangkok. Begge ligger i nærheten av den berømte turistgaten Khao San Road. Smektende vakkert og imponerende i all sin prakt.

En av de største og eldste templene i Bangkok heter Wat Pho. Her finnes blant annet en 46 meter lang, gullbekledd Buddha som kalles Den Hvilende Buddhaen.

I likhet med mange andre millionbyer rundt om i verden har også Bangkok sin egen Chinatown. Dette området er preget av kinesisk arkitektur, kinesisk mat, dufter, skilt og markeder i kinesisk stil og er et av Bangkoks eldste områder.

For å la litt thailandsk kultur og historie synke inn er et besøk til Bangkoks nasjonalmuseum hyggelig.

Blir man lei av byens trafikk og trengsel er et avbrekk i Bangkoks bypark Lumpiniparken perfekt. En stor, veldrevet og grønn oase midt i denne enorme byen.

Billig fly t/r til Bangkok

fr. 4 570,-
fr. 6 117,-
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!