21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Tenerife

Tenerife er Kanariøyenes største øy og et populært feriemål, sommer som vinter. Hvorfor Tenerife har blitt så populært har mye å gjøre med det faktum at øya har en god sjanse for fint vær gjennom alle årets måneder. Kanariøyene tilbyr også en ganske unik balanse mellom komfort og sol og sjø. Det føles kjent og trygt å feriere her.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

 

Tenerife er varm, solrik og koselig, og mange av øyas steder er helt tilpasset turistenes behov, noe som gjør øya til et paradis for alt fra barnefamilier til ungdommer og pensjonister.

Tenerife har mer å friste med enn bare det utmerkede strand- og nattelivet; det finnes mange koselige dagsturer til ulike severdigheter og vakre små tilholdssteder som man kan reise på, og øyas hovedstad Santa Cruz har et yrende byliv.
 


Les mer om reiser til Tenerife

Det finnes en hel del turstier på Tenerife, og man kan vandre over spennende fjellveier, gjennom frodige daler og i subtropiske skoger. Tenerife er smektende vakker og så mye mer enn bare sandstrender, som man vil kunne få oppleve hvis man går litt rundt på øya.

La Orotava er en fantastisk liten by, som nesten gir en følelse av uvirkelighet. Dette er så vakkert at mange kaller byen for den vakreste på Kanariøyene. De koloniale husene tar lett pusten fra en, der de er utsmykket med vakre balkonger midt blant frodig planteliv, og den praktfulle katedralen er vel verdt et besøk.

Fascinerende Jardin Botanicoi Puerto de la Cruz er verdens eldste botaniske hage. Her kan man beundre fantastiske trær, planter og dyreliv.

La Gomera er en koselig og frodig liten øy som ligger svært nær Tenerife, her kan man dra på en liten dagstur med ferge og er man heldig kan man i løpet av turen få se både grindhvaler og delfiner.

Billig fly t/r til Tenerife

fr. 2 954,-
fr. 4 510,-
fr. 3 558,-
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear