21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Mallorca

Magiske Mallorca! Til tross for en massiv turisttilstrømning som aldri synes å slutte å vokse, og et relativt lite område å tilfredsstille alle disse på, så lykkes Mallorca med å beholde både sjarm, ekthet, og massevis av sjel.Hele 15 millioner mennesker søker seg hvert år til Mallorcas varmende solstråler.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


Denne sjarmerende Middelhavsøya byr på så mye mer enn bare sol, sand og havsalt - med sin strategiske beliggenhet i Middelhavet har interessen for øya alltid vært stor, og mange slag og maktbytter har satt sine spor.Mallorca har tilhørte grekerne, fønikerne, romerne, maurerne og - selvfølgelig - spanjolene. Man vet at Mallorca har vært bebodd i minst 6000 år, noe som gjør øya til en av vår vestlige sivilisasjons urmødre. Likevel finnes det ikke mange ruiner som vitner om hvor og hvordan. Her finnes et bredt utvalg av både kultur og historie, så selv de kulturelt interesserte reisende har mye å hente på Mallorca.


På Mallorca kan man også nyte den fantastiske naturen ved å sykle eller vandre langs en av de mange turstiene tilgjengelig i øyas fjellområder. Man kan også spille golf, ri, dykke, snorkle eller dra på shopping i hovedstaden Palma.

 

Reiseguide om Mallorca

La Seo - katedralen i Palma
Dette er den mest besøkte attraksjonen på Mallorca, og det er lett å forstå hvorfor. Da denne helligdommen ble bygget var tanken at den skulle bli verdens største, og den skulle tilegnes jomfru Maria etter et løfte som kong Jaime I av Aragon avla til Gud.Prosjektet, som man kan kalle det, begynte på 1200-tallet og ble ikke avsluttet før i 1601.

Miró-museet
Den verdenskjente kunstneren Joan Miró kom opprinnelig fra Mallorca. Etter å ha bodd i Barcelona i nesten hele sitt voksne liv returnerte han til sin hjemøy for å bo og arbeide i sine 30 siste leveår. Man kan se hans atelier utenifra - det har ikke vært rørt siden den dagen kunstneren malte sine siste penselstrøk der inne.

La Granja
La Granja er en pittoresk gård der vanntilfoerselen alltid har vært mer enn sjenerøs. Her finner man et frodig planteliv og mennesker som viser hvordan folk levde før i tiden. Det føles som om man trer inn i et uberørt område hvor tiden har stått stille. Inspirasjon til La Granja har man funnet i Stockholms Skansen.

Valldemossa
Valldemossa er en liten fjellandsby hvor komponisten Chopin gang tilbrakte en hel vinter i selskap med forfatterinnen George Sand. Klosteret Valldemossa er noe ekstraordinært, og sammen med Chopin-museet tiltrekker disse to severdighetene millioner av besøkende til byen hvert år.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear