21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Gran Canaria

Gran Canaria er et av de mest populære solparadisene i Europa, og faktum er at det blant svensker og nordmenn var det aller mest populære charterreisemålet på 2000-tallet. Her kan man reise for å nyte solen i de fleste av årets måneder.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


Gran Canaria blir ofte kalt et mini-kontinent siden øyas ulike deler er preget av et så utrolig forskjellig landskap og klima. Det kan være vindstille og sol i sør, mens man alltid er forberedt på både vind og regn på øyas nordlige del. Denne dramatiske vulkanøya, som er en del av de spanske Kanariøyene utenfor Afrikas nordvestkyst, tilbyr alt fra flotte strender til ørkenlandskap, spennende grotter og storbyliv.
 

De praktfulle sandstrendene er Gran Canarias største severdighet, og det er også på grunn av disse at så mange velger å feriere på Gran Canaria hvert år. Den sørlige delen av øya er mer solfylt, varmere og tørrere enn den nordlige delen og er derfor mye mer populært som reisemål. Den nordlige delen av øya byr derimot på flere grøntområder og perfekte forhold for vindsurfing.

Maspalomas ligger på Gran Canarias sørkyst og er et ørkenområde med sanddyner fra Sahara-ørkenen. Fyrene som står ved Maspalomas tiltrekker mange besøkende.

En annen populær severdighet som også ligger på sørsiden av Gran Canaria er fugleparken Palmitos Park. Helt klart verdt et besøk når man trenger et avbrekk fra strandlivet.

Aqualand er en vannpark med over 30 vannsklier som ligger midt i mellom Maspalomas og Palmitos Park. Et ekte familieparadis!

På nordsiden av Gran Canaria kan man besøke Cenebio den Valerón - grotteklosteret - som består av nesten 300 grotter som kan dateres tilbake til steinalderen. Grottene er fortsatt litt av et mysterium, fordi man ikke er helt sikker på hvem som hogget dem ut og hvorfor.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear