21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Fuerteventura

Fuerteventura er sammen med flere andre Kanariøyer en av våre favorittsteder å reise til når vi lengter etter sol og varme, vakre strender, badevennlig vann og god mat. 

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

 

Fuerteventura er et veldig vennlig turistmål og man er vant til turister her, noe som er praktisk, og alt man trenger finnes her.

Det finnes ingen annen Kanariøy med så fine strender som Fuerteventura, og antallet er nesten ikke mulig å telle. Sanden er nesten like gul som solen selv, og utrolig behagelig å la slitne føtter masseres i. Vannet rundt Fuerteventura er kraftfullt, og mange av verdens mest entusiastiske vindsurfere kommer hit for å utøve sin idrett på perfekte bølger. Mange av strendene rundt øya har ultimate forhold for vindsurfing, mens andre er mer rolige og er ideelle for barnefamilier.

Innover i landet finner man dramatiske landskap og skarpe fargekontraster. Vulkansk svarte områder går over i flammende røde fjell som i solnedgangen nesten ser selvlysende ut. I midten av dette, som føles som noe tatt fra en film, er hvitkalkede hus og staselige kirketårn som en påminnelse om at vi fremdeles befinner oss i et "normalt" europeisk land.

Palmer svaier innbydende rundt hele øya og dyrelivet er rikt. Maten som tilbys er en herlig blanding av spansk mat og afrikanske råvarer.

Vil man leve storbyliv er ikke Fuerteventura den beste av Kanariøyene, og hovedstaden Puerto del Rosario utrolig grå og bråkete, og ikke akkurat utstyrt for turisme.

 

Les mer om reiser til Fuerteventura

Det finnes en hel del pittoreske vindmøller i solfylte Fuerteventura. Vindmøllen i Antigua er øyas mest kjente og et landemerke for Fuerteventura som de fleste kjenner igjen. Inne i møllen er det en liten håndverksbutikk hvor man kan kjøpe vakre gjenstander laget av lokalbefolkningen.

Baku Centro de Ocio y Cultura er Fuerteventuras store vannpark som underholder hele familien med sine spennende vannattraksjoner og koselige parkområder. Her finnes det mange steder å spise slik at man lett kan tilbringe en hel dag inne på området.

La Lajita er en liten fiskerlandsby på østkysten av Fuerteventura. Landsbyen har plutselig fått en ganske drastisk økning i antall turister takket være nyåpnede Oasis Park som byr på alt fra en herlig dyrehage til en vakker botanisk hage og spennende kamelrideturer.

I Ajuy, som er en fin liten landsby på vestkysten av Fuerteventura, finnes helt svart lavasand på strendene og spennende grotter å utforske.

Isla Lobos kommer man til via en liten båttur fra Corralejo på Fuerteventuras nordkyst. Denne øya er fredelig og harmonisk, med sin unike flora og fauna - en perfekt dagstur.

Castillo del Tostón er en vakker, sylindrisk høyborg i nærheten av El Cotillo. Her finner man et turistkontor, samt en masse utstillinger og aktiviteter. Tårnet ble bygget for å beskytte El Cotillo mot engelske pirater.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear