21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Barcelona

Hetere enn Barcelona - som reisemål - blir det ikke. Denne fantasiske byen har alt en turist kan ønske seg - og enda mer, samtidig som at den har en mer vedlikeholdt karakter enn de fleste andre steder på jorden. Man kan umulig ha det kjedelig i Barcelona, men man kan finne roen hvis man ønsker det.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

 

I Barcelona finnes flere av verdens mest spektakulære bygninger. Det å beskue disse er inspirerende og i blant nesten litt av en psykedelisk tripp. For den kulturelt interesserte finnes det i Barcelona mye å fordype seg i, men det betyr ikke at den som liker shopping og byliv blir skuffet - i Barcelona finnes trendy shoppingstrøk i livlige byområder som aldri skuffer noen.

Man må heller ikke glemme at Barcelona også har en lang, herlig strand hvor man kan slappe av mens byen tar sin siesta.Restauranter, barer, klubber og fotballkamper finnes det også mange av her - og innenfor alle kategoriene er verdenseliten representert.Les mer om reiser til Barcelona

 Ettersom at det finnes så mye å se og gjøre i Barcelona, så bør man enten bli en stund, eller - som så mange faktisk gjør - komme tilbake så snart som mulig.


La Sagrada Familia er et av Barcelonas mest kjente landemerker. Det er navnet på et tempel som tilegnes Den Hellige Familien. To år etter byggestarten overførte man byggeansvaret til kunstnerarkitekten Antoni Gaudi. Resten av sine 40 leveår tilbrakte han så på å ferdigstille dette tempelet som selv i dag ikke er helt ferdig. I den store parken Parc Guell, som ble anlagt av Gaudi, finnes et Gaudimuseum hvor man kan lære mer om den eksentriske arkitekten og hans verk. La Pedrera Casa Mila er et annet av Gaudis fantastiske verk som man heller ikke bør gå glipp av.


Aquarium er en av de mest populære severdighetene i Barcelona. Et veldig imponerende akvarium med over 450 ulike vanndyrearter. Moro for både liten og stor! Barcelona Zoo er et annet lite dagseventyr som passer for hele familien.

Den mer enn én kilometer lange gågaten Las Ramblas kan i seg selv defineres som en severdighet. Er man turist i Barcelona så er det ganske så umulig å gå glipp av denne gaten, hvor frodige trær, gateartister, blomsterbutikker, småbutikker og tapasbarer står langsmed hele veien.


Friluftsmuseet Poble Espanyol, det naturhistoriske museet CosmoCaixa og kunstmuseene Muesu Picasso og Joan Miró Museum som både omhandler de store kunstnerne samt viser frem noen av deres verk, er alle interessante steder å besøke i Barcelona.

Billig fly t/r til Barcelona

fr. 1 534,-
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear