21 49 39 00 Våre butikker

Reiser Agadir

På fargerike Marokkos sørvestlige kyst ligger Agadir. Etter Marrakech er dette det mest besøkte turiststedet i Marokko og er omgis av en 9 km lang gylden sandstrand som noen steder er flere hundre meter bred. 

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


I Agadir kan man nyte 300 soldager per år, et praktfull Atlanterhav som utfolder seg foran ens føtter og et interessant bergsliv som venter på å bli utforsket. Her kan man finne avveksling fra late stranddager med herlig håndverksshopping og kulturelle utflukter; Marokkos historie er både lang og spektakulær så det er mye man kan lære seg om landet. Agadir er imidlertid mest verdsatt for sine strender og turistvennlige atmosfære.

 

Reiseguide om Agadir

De som reiser til Agadir gjør det oftest på grunn av stranden som finnes her. Hele Agadir by er omgitt av en nydelig, gyllen sandstrand som gjør det enkelt å finne hvile og avslapning i ferien.

Seks mil nordøst for Agadir finnes byen Imouzzer som er kjent for sin badevennlige foss. Det er litt omstendelig å komme seg hit, drosjer er helt klart å foretrekke, men ønsker man å komme seg bort fra strandlivet litt er dette en minneverdig utflukt.

Like langt unna, men den andre veien, finner man Souss-Massa, en elvnasjonalpark med, fremfor alt, et imponerende antall ulike fuglearter å se nærmere på. Det går busser hit, men den enkleste måten å reise på er helt klart taxi eller stortaxi. Det er gratis inngang men turen krever at man orker å gå en del.

Essaouria ligger nord for Agadir, fremdeles ved havet. En tur hit skuffer ikke, og hvis man ønsker kan man benytte anledningen til å kjøpe møbler og treutskjæringer. En fantastisk mur, som dateres tilbake til 1000-tallet, omgir byen. Gatene er smale og sjarmerende, og skal man spise her bør man benytte anledningen til å bestille fersk fisk.

Hvis man ønsker å se litt av det fargerike Marokko som man leser om i reisemagasiner, kan man begi seg til Marrakech. Marrakech kalles ofte "den rosa byen" fordi alle husene her er malt i forskjellige nyanser av oker og rosa. Gatelivet er intensivt og utvalget av ekte marokkanske håndverk er stort. En flott by for shopping og for å ta inn marokkansk kultur!

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear