Juleshopping og julestemning for både store og små

Pakk med deg en tom koffert og dra på juleshopping! Steder som London, Riga, København og Praha gir mange julegaver til lav pris. Kombiner nytte med fornøyelse! Vi har plukket ut byer som ikke bare har bra shopping, men også julemarkeder som sikrer deg en dose julestemning. Hyggelige opplevelser for både store og små!

 

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Bestill fly+hotell

Populære byer med god shopping og julemarkeder:

Juleshopping i London

Reis på weekendtur eller langhelg og shop på Oxford Street eller Camden Market. Julestemingen sikrer du deg med et besøk til det "norske" juletreet på Trafalgar Square.

Juleshopping i Wien

I Wien finner du så mange som 12 forskjellige julemarkeder hvor du kan dra på juleshopping. Det mest kjente er Christkindlmarkt på Rådhusplassen i Wien.

Juleshopping i Zürich

For den beste juleshoppingen i Zürich må du dra til Christmas Collectors Market. Billig, bra og svært populært for blant besøkende.

Juleshopping i Riga

Både bygninger og klima gjør at man lett kommer i julestemning i Riga. Prisene er lave og du finner mange av de samme butikkene her som hjemme.

Juleshopping i Tallinn

Julemarkedet i Tallinn bader i koselig julebelysning og som regel hvit puddersnø. Glem ikke å fylle julekofferten med billige julegaver!

Juleshopping i New York

Hvis du vil kjøpe de riktig store gavene skal du dra til New York. Kanskje rekker du også å stå på skøyter i Central Park eller ved Rockefeller Center?

Juleshopping i Berlin

Besøk de store varehusene i Berlin for ultimat juleshopping, eller ta turen til Hackescher Markt for en ekte julemarkedopplevelse. 

Juleshopping i København

Strøget er en livsåre for de shoppingglade! I København finner du også et flust av kafeer og vertshus. Perfekt for en førjulstur!

Juleshopping i Praha

Prahas julemarkeder åpner i desember og er meget populære. Kombiner juleshopping på markedene med sightseeing i koselige gågater blant vakre bygninger.

Juleshopping i Krakow

Kos deg med god gløgg mens du rusler rundt blant spennende boder på markedet på Main Market. Sikre deg julestemning på førjulstur til Krakow.

Juleshopping i Munchen

München er byen for deg som ønsker den ultimate julshoppingopplevelsen. Her er det mange julemarkeder og gjenerell bra shopping.

Juleshopping i Budapest

Julemarkedene i Budapest blir mer og mer populære. Det mest kjente markedet ligger på Vörösmarty Tér, midt i Budapest.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!