21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Bali

Paradis er et ord som er mye brukt i reisemålsbeskrivelser til sol- og badesteder, og selvfølgelig finnes det mange vakre steder rundt om i verden som fortjener å bli kalt paradis, men Bali er kanskje mest velfortjent av alle. I Bali finner man symbolet på et paradis - myke strender som føles herlig mot føttene, vann som skifter mellom hundrevis av nyanser av blått og grønt, smilende mennesker som serverer kjempegod mat lagd av ferske ingredienser i toppklasse, en veldig rik kultur å fordype seg i og mye fokus på åndelighet, og storslått natur enten man utforsker ufruktbare vulkanske sletter eller bølgende rismarker. 

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


Bali er virkelig en fargerik øy og tiltrekker seg alle typer turister - fra backpackere på budsjett til de aller rikeste luksusreisende. Alle har sin plass på Bali.

Det finnes gode surfemuligheter på Balis strender, og foretrekker man livet under bølgene vil man heller ikke bli skuffet - noen av de vakreste korallrevene i verden finnes her. Hvis man ikke allerede har dykkersertifikat, er dette helt klart en gylden mulighet til å ta det i Balis utrolige undervannsverden.

Blir man lei av å slappe av på stranden bør man utforske litt av Balis rike kultur. Her finnes det mange vakre templer og monumenter å se, for ikke å nevne alle de flotte naturområdene man kan besøke. Det er populært med jungelvandringer, hesteridning og sykkelturer i åssidene.

På Bali finnes det også flere gode golfbaner, et bredt spekter av eventyrlig sport som strikkhopping og paragliding, samt massevis av flotte parker.

Tirtagangga er en landsby i det østlige Bali. Her finnes det spektakulære palasser med fantastisk arkitektur og vakre vannhager. Man kan bade i de små bassengene bygget for rajaens familie. Omgivelsene rundt Tirtagangga, med sine mange rismarker, er også verdt å se.

Ubud ligger i Balis innland og er kjent som Balis kulturelle sentrum. Hvis man vil kjøpe håndverk og kunst fra lokale kunstnere, har man her en gylden mulighet. Selv her er omgivelsene herlige.

Pura Besakih er Balis modertempel. Det ligger på øyas høyeste vulkan, Mount Agung, som anses for å være et viktig åndelig sted. Mount Agung hadde et av 1900-tallets mest aggressive vulkanutbrudd i 1963 som forårsaket store ødeleggelser og tusenvis av dødsfall på den østlige delen av Bali. Pura Besakih unnslapp nesten uten skader.

Kremasjoner skjer åpenlyst i Bali, og alle som vil får delta i denne viktige avskjedsseremonien og det er absolutt en opplevelse man aldri glemmer. Den døde kroppen legges på et tårn av bambus, som blir båret i prosesjon før det brennes opp.

Reiser til Indonesia

Reiser til Bali
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear