21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Paris

Alle som noensinne har satt fot i Paris vet at det er en by utenom det vanlige - en by som til tross for sin størrelse, fortsatt puster romantikk og fransk storbysjarm.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

 

Paris er full av alt fra praktfulle severdigheter og restauranter i toppklasse til små, pittoreske gater og koselige kafeer. Hvert år lokker Paris til seg over 30 millioner utenlandske turister, og alle ønsker å nyte den verdensberømte franske maten, shoppe parisisk mote, beundre byens severdigheter og frotse i dens kulturarv. Få byer i verden har så mye å tilby turister som Paris, og det er derfor dette er en av de mest besøkte stedene i Europa.Se vår reiseguide om Paris

I en by som Paris trenger du virkelig ikke å lete etter ting å se og gjøre under oppholdet, da severdighetene er mange og spektakulære.

Eiffeltårnet er trolig både Paris og hele Frankrikes mest kjente landemerke. Tårnet ble bygget i 1889 for å gi en spektakulær inngang til feiringen av 100-årsjubiltéet for den franske revolusjonen. Det er et 124 meter høyt tårn, laget fullstendig av jern. Man kan som turist gå opp de 1665 trappene, ta heisen, eller bare se skjønnheten nede fra bakken.

Det finnes trolig ingen by i verden som er så sterkt assosiert med kunst som Paris. Louvre er et kunstmuseum i Paris' absolutte sentrum, og er en enorm bygning og en av de største museene i verden. Louvre er hjem til mange av de aller største kunstverkene i verden, inkludert Leonardo da Vincis Mona Lisa.

Notre Dame er en enorm gotisk katedralen i sentrum av Paris. Katedralen aner tilbake til 1100-tallet og ansees for å være en av de vakreste gotiske katedralene i hele verden.

Reiser til Frankrike

Reiser til Nice | Reiser til Paris
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear