21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Nice

Nice er en sofistikert by på den franske Rivieran og den mest populære turistbyen i området. Med 300 soldager i året er klimaet behagelig nesten året rundt, med unntak av de mørkeste vintermånedene da det kan komme ganske mye regn og vind.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Med unntak av Paris er Nice den franske byen med flest museer og finkulturelt tilbud. Takket være den fordelaktige plasseringen ved Middelhavet lokkes turister fra hele verden til å komme hit. Mange vel ivaretatte grøntområder og byhager med vaiende palmer, samt godt opprettholdte gamle bygninger gjør Nice til en by hvor man kan nyte alt fra kulturelle dypdykk og glamorøst byliv til avslappede dager på stranden.

Utover det turkise Middelhavet, med sine luksuriøse sandstrender fylt med solstoler og strandbarer, har Nice ytterligere en hel del å tilby sine besøkende.

Strandpromenaden er et must å spasere ned langs. Den heter Promenade de Anglais og er billedskjønt vakker med høye palmer og sjarmerende art deco-bygninger som avløser hverandre langs hele promenaden. På dagtid blendes man lett av solen her, men i skumringen og gjennom hele natten er promenaden nesten magisk.

I den gamle delen av Nice finnes barokkirken Cathedrále Sainte-Réparte. Den har aner tilbake til 1600-tallet og er med sine mange dekorasjoner en verdsatt severdighet.
I Nice finnes mange interessante museer, og besøk til Musée Matisse, Musèe des Beaux Arts og marinmuseet Musée de la Marine er alle veldig givende.

Liker man å spasere er gangveien mellom Cap Martin og Monte Carlo henførende vakker. Den tar ca. tre timer og bør unngås i løpet av dagens heteste timer.

Reiser til Frankrike

Reiser til Nice | Reiser til Paris
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear