21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Frankrike

Frankrike er et av de mest varierte landene i Europa. Her finnes alt fra gylne sandstrender og varme solstråler ved den franske rivieraen, til snødekte fjelltopper med verdens beste forhold for skisport i fjellkjeden Alpene, grønne åser og dype daler med en enorm flora og fauna å beundre, et kjøkken som har stått som grunnpilar for all vestlig matlaging, verdens fineste viner og herligeste oster og et språk som høres ut som en lidenskapelig kjærlighetssang.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


Frankrike har de største motehusene i verden, og shoppingen i storbyene er uslåelig. Men det er romantikken som man mest forbinder med dette store landet. Våre største kunstnere og forfattere har latt seg inspirere av Frankrikes fantastiske omgivelser der byene er like sjarmerende som landsbygden. Er man sulten på livsnytelse på høyt nivå i romantiske omgivelser og blant uttrykksfulle og lidenskapelige mennesker, er det definitivt til Frankrike man bør sette kursen.

Les mer om reiser til Frankrike

 

Paris er hovedstaden i Frankrike, som også er en av de vakreste og mest romantiske storbyene i hele verden. Her finnes det mange ting å se - Frankrikes store landemerke, Eiffeltårnet, verdens mest berømte kunstmuseum Louvre og den praktfulle katedralen Notre Dame - bare for å nevne noen. En spasertur langs Seinen er også et must når man besøker vakre Paris.

Den franske riviera er Europas luksusdestinasjon nummer én, og her ferierer verdenskjendiser, toppolitikere og kongelige fra hele verden, inkludert vår egen kongefamilie. I Cannes, som ligger midt på Rivieraen, holdes en årlig filmfestival som får masse publisitet i media over hele verden. Frankrikes nest største by Marseille, som også er landets eldste by, finnes her med en solid historie og en stor samling interessante severdigheter, pluss det fantastiske middelhavsklimaet, selvfølgelig. Nice regnes vanligvis som den franske rivieraens sentrum med sin avslappede og glamorøse atmosfære, sine flotte shoppingmuligheter og pulserende natteliv.

Alpene heter den naturskjønne fjellkjeden som strekker seg ut langs den franske østkysten. Her finner man stor kontrast til den sørlige, varme Rivieraen og kan nyte flotte fotturer og skiturer i absolutt verdensklasse.

Atlanterhavskysten er mye villere klimamessig enn den rolige og prangende Rivieraen. Det finnes noen virkelige perler her, med bl.a. Biarritz hvor man kan nyte vakre landskap og velstelte omgivelser - og dyrt er det også, selvfølgelig. Havet ser virkelig storslått ut ved kysten og selv om bølgene ikke gir inntrykk av å være svært store, så er kraften av den store Atlanteren merkbar når man prøver å ta seg inn og ut av vannet.

I de fruktbare områdene rundt Provence finnes selve symbolet på den franske landsbygda, med sitrustrær spredt ut parallelt med ville urter, lilla lavendelenger, brede vingårder og fargerike blomster. Mange kunstnere kommer hit for å male det gripende landskapet som er så vakkert at det forbløffer.

Hvis man liker franske viner så er besøk til verdens vinhovedstad Bordeaux og den musserende vins moderland Champagne opplevelser man aldri kommer til å glemme.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear