21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til London

En metropol som svømmer over av historie og kultur, samtidig som den er moderne, trendy og oppdatert. Man føler virkelig pulsen her. Selvfølgelig snakker vi om London. Det er så mye å se og gjøre i denne pulserende byen at de som en gang var på besøk snart føler en lengsel etter å komme tilbake.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

 

I London er det ikke strender, varme og et velsmakende kjøkken som tiltrekker seg turister, snarere tvert i mot. Det er asfalten, folkelivet og utelivet, den utmerkede shoppingen og de endeløse serverdighetene i form av historiske bygninger, museer og andre attraksjoner som gjør at man lengter etter London.Les mer om reiser til London

Big Ben er verdens største klokketårn med en klokketavle vendt i hver retning. I 2009 feiret Big Ben sin 150. bursdag og i dag er tårnet et av Londons mest gjenkjennelige landemerker.

The London Eye er verdens høyeste pariserhjul. Hjulet ligger midt i hjertet av London og tar man en slik tur får man en uslåelig utsikt over London. En tur koster ca 200 kroner - vel investerte slanter når man er turist i London.

Buckingham Palace er Englands kongehus. Her bor dronningen av England når hun er i London og resten av kongefamilien ved offisielle anledninger. Buckingham Palace ble bygget i 1705 for hertugen av Buckingham. Det er et svært imponerende og godt vedlikeholdt palass som man kan få se innsiden av mot en inngangsavgift. Billetter er begrensede og tar vanligvis slutt raskt, så bestill på forhånd!

Madame Tussauds er et verdenskjent voksmuseum som huser skremmende livaktige voksutgaver av kjendiser og kongelige fra hele verden. Gi Brad Pitt en klem, eller hvorfor ikke benytte anledningen til å håndhilse på David Beckham under et besøk i London? Inngang koster cirka 250 kroner.

Billig fly t/r til London

fr. 1 554,-
fr. 2 142,-
fr. 1 886,-

Reiser til England

Reiser til London
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear