21 49 39 00 Våre butikker

Reiser till Hurghada

Hurghada er et mangesidig reisemål som tilbyr besøkende et stort utvalg av aktiviteter - og ikke-aktiviteter. De som ønsker å slappe av på stranden i ferien sin, ikke løfte en finger og bare nyte solen og ta en dukkert nå og da når varmen blir for intens, kan velge å tilbringe dagene på en av Hurghadas mange flotte strender.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


For den aktive reisende finnes det her gode muligheter for en sporty ferie med alt fra dykking i det fargerike Rødehavet, til snorkling, golf, seiling og vannsport av alle slag.

De som ønsker å nyte den egyptiske kulturen vil ikke bli skuffet. Besøk til Luxortempelet, Nildalen og andre praktfulle rester av det gamle Egypt er inspirerende og tilgjengelige dagsturer.

Luxortempelet ligger en fem timers kjøretur fra Hurghada. Dette nesten 4000 år gamle monumentet er helt klart en av de mest interessante severdighetene i hele verden. Det er lett å bli litt mo i knærne når man står ved foten av de gigantiske søylene.

Hvis man liker dykking er Sha'ab Sbu Ramada nesten et must. Her finnes det så mye fisk og fiskestimer at dette området går under kallenavnet akvariet. Sha'ab Sbu Ramada ligger 11 km sørøst for Hurghada.

Dersom man reiser med små barn er en båttur ut til den vakre lille øya Giftun en utmerket idé. Her er strendene lange og rolige, og det turkise vannet er veldig badevennlig.

Hvis man vil se pyramidene på sin reise til Egypt, har man selvfølgelig den muligheten. Mer storslått blir det ikke enn å se de store, perfekt utførte 4500 år gamle kolossene nede fra bakkenivå. Kairo ligger 6 timer fra Hurghada med bil. Du kan reise dit med en av de organiserte bussturene eller fly.

Ørkensafari på hest, kamel eller det litt mindre eventyrlystne alternativet Jeep er garantert et minne for livet. Man kan velge å begi seg ut på kortere halvdagsturer eller lengre turer på opptil fem dager. Dette er et eventyr som blant annet inkluderer møte med beduiner og det fantastiske synet av solnedgangen i ørkenen.

Billig fly t/r til Hurghada

fr. 3 433,-

Reiser til Egypt

Reiser til Hurghada
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear