21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til København

København er den hotteste metropolen i hele Norden. Her råder en ung, hip og avslappet atmosfære i et veldig vakkert bymiljø.  

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!

Shoppingutvalget er utmerket, spesielt med tanke på byens størrelse som ikke helt kan sammenlignbare med andre shoppingmetropoler som London og Paris. I København satser man mye på design og unike merkevarer i stedet for masseproduserte lavprisprodukter. Her finnes storslått arkitektur, et pulserende uteliv og vennlige, avslappede folk overalt.

København er en stor by, og man kjenner at bakken man går på er robust og at folk her har beina på bakken mens de ikke lar seg tynges av dette. Her finnes det en rekke koselige puber i klassisk dansk stil, med rødrutete duker og solide møbler, men også supertrendy barer hvor interiørdesignet er topp moderne.

Severdighetene er mange i København og alt er innen gangavstand. Selv en rusletur på Strøget er en opplevelse som byr på et mylder av folk og gatemusikanter i et nydelig gammeldags bymiljø.

Med den relativt nyåpnede Øresundbroen har Sverige og Danmark blitt ett, og det er veldig enkelt å reise mellom landene. Det tar en drøy halvtime å reise med toget mellom Malmös og Københavns sentralstasjoner og enda mindre tid å komme seg til København flyplass, som mange nordmenn gjerne drar nytte av. København er som hjemme, men litt koseligere.

Les mer om reiser til København


 

Tivoli er muligens Københavns mest verdsatte attraksjon. Her er miljøet som tatt fra et mye eldre København, og attraksjonene tiltrekker alle generasjoner. Det er en smal sak å tilbringe en hel dag inne på Tivoli, uansett om man er 3 år eller 83. Tivoli er mest gøy om sommeren, men vakrest i julen, med alle de fantastiske julelysene og alle de velduftende, små julebodene.

Louisiana ligger riktignok ikke i København, men i vakre Nord-Sjælland med en fantastisk utsikt over Øresund. Dette moderne, internasjonale kunstmuseet er noe utover det vanlige og er et svært populært reisemål blant Danmarksturister. Her finnes kunstverk fra kjente kunstnere som Picasso, Andy Warhol og Louise Bourgeois.

Den lille havfrue er Københavns, og egentlig hele Danmarks, viktigste statssymbol. Statuen er bare 125 cm høy og sitter på en stein ved den indre havnen. Den er ment å forestille landshelten Hans Christian Andersens hovedperson i eventyret Den lille havfrue.

Zoologisk hage ligger i Frederiksberg og viser dyr fra hele verden. Her kan man se elefanter, giraffer og andre mektige dyr som ellers ikke er så lett å komme nær.

Tycho Brahe Planetarium er like populært blant store og små. Her kan man lære om rommet på en interaktiv og høyteknologisk måte. Blant annet finnes det en 3D-kino her som tar deg med på en reise ut i stjernehimmelen.

Reiser til Danmark

Reiser til København
Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear