Bussreiser med Scandorama

En bussreise gir deg unike opplevelser og fantastisk utsikt. Valgmulighetene er mange. Nedenfor ser du noen av våre tilbud. Gjennom vår onlinebestilling kan du søke og bestille i hele utvalget av bussreiser fra vår samarbeidsparter Scandorama.

Du kan også bestille bussreiser gjennom en av våre butikker eller ved å ringe 815 59 930.

Bestilling og mer informasjon, eller forslag på en annen reise

Kontakt din nærmeste Ticketbutikk, eller ring oss på telefon 815 59 930.

For bestilling og oversikt over priser og avreiser kan du klikke på bestillingsboksen ved siden av.

Bussreiser med Scandorama
Bussreiser til Italia

Italiensk matreise

En kulinarisk reise med nytelser for øyne og gom i sentrum. Mye av Italias verdensledende mat kommer fra Emilia-Romagna-regionen, med parmaskinke, den fantastiske osten Parmigiano-Reggiano og Modenas balsameddik som lysende eksempel. Vi besøker vingårder, lærer oss om italienske mattradisjoner, delikatesser og husmannskost som erobret verden.

Priser fra kr 10.895,-

Bussreiser til Den Franske Rivieraen

Cannes - luksus på Den Franske Rivieraen

Côte d´Azur er det mest solsikre stedet i hele Frankrike, havet er asurblått, og luksus blandes med nydelige naturopplevelser. Her får du stilt din hunger etter det franske kjøkken og den franske kulturen. Vi krydrer med turer til sjarmerende fjellbyer med metropoler som Nice, Antibes og Saint-Tropez. Vi bor i en av verdens mest kjente småbyer, Cannes. Bienvenue!

Priser fra kr 7.995,-

Bussreiser til Italia med Capri

Italia rundt med Capri

I fargerike og mangfoldige Italia er opplevelsene uendelige. På denne reisen, som er en av våre mest populære, tar vi med deg til nydelige og velkjente steder som Roma, unike Venezia og kunstbyen Firenze. Finn dine egne perler og bli med på våre utflukter til blant annet fantastisk vakre Capri, spennende Pompeii og verdens største kirkebygning Peterskirken i Vatikanstaten.

Priser fra kr 12.895,-

Bussreiser til Barcelona

Barcelona, Rioja & Bordeaux

Bli med og kjenn på storbypulsen i Barcelona, vindistriktet Rioja, og vinens hovedstad Bordeaux! Underveis på denne reisen er vi også heldige og blir kjent med Zaragoza, San Sebastian, Loiredalen og Reims. Er du i tillegg nysgjerrig på og glad i cava, vin og champagne er dette virkelig en reise som er midt i blinken for deg!

Priser fra kr 7.595,-

Vær oppmerksom på at prisene må sees på som priseksempler i lavsesong. Prisene varierer avhengig av reiseperiode, bestillingstidspunkt, valutakurser og tilgjengelighet på plasser.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!