21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Sunny Beach

Sunny Beach er et typisk feriemål hvor strandlivet helt klart er i fokus. Den finkornete sandstranden er 6 kilometer lang og noen steder opp til 120 meter bred. Sammenlignet med andre strender i Europa er Sunny Beach i følge mange Europas vakreste strand.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


De mange hotellene i området blander seg på mange måter godt inn med byens grønne parker og grøntområder, og på denne måten forstyrrer de ikke så mye som en kanskje skulle tro. For barnefamilier som ønsker avslapping og strandliv i ferien er Sunny Beach perfekt. Her er det fred og ro, billig og koselig.

Selv unge mennesker elsker å feriere i Sunny Beach. Partylivet er intenst i høysesongen og prisene er relativt lave. Unge mennesker fra hele Europa samles her for å danse nettene gjennom, og henter seg inn og lader opp til neste kveld i en strandstol ved vannkanten.

 

Reiseguide om Sunny Beach

Stranden er selvfølgelig Sunny Beachs største severdighet, det hører man på navnet, men det betyr ikke at man må være på stranden i hele ferien. Blir man lei av sand mellom tærne, salt hår og merker på huden fra solsengen kan man forlate turistområdet og begi seg ut på et aldri så lite eventyr i Bulgaria.

Nessebar heter en halvøy i Bulgaria som har kommet seg inn på listen over verdensarv. Nessebars gamle del er en av Europas eldste byer, og er nå en museumsby. Å gå litt rundt blant bygningene fra middelalderen er en både billedskjønn og ganske mektig følelse. Nessebar ligger bare 4 km. fra Sunny Beach.

Er man mer sulten på byliv så kan man dra til Varna, som er Bulgarias tredje største by. Varna er en by ca. på størrelse med Bergen, og ligger ved havet slik at man enkelt kan kombinere storbyliv med litt sol og bad. Gågatene her er bilfrie og atmosfæren er avslappet. Man bør benytte anledningen til å besøke det arkeologiske museet her.

For barnefamilier som er sultne på litt mer action enn hva stranden har å tilby, kan man begi seg til Action Aqua Park som ligger i den vestlige delen av Sunny Beach. Her blandes vannattraksjoner av den heftige typen med restauranter og barer. Helt klart en underholdende heldagsutflukt.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear