21 49 39 00 Våre butikker

Reiser til Golden Sands

Golden Sands ligger på Bulgarias nordøstkyst og her har man Svartehavet for sine føtter. Dette feriestedet er akkurat hva det heter - en stor gylden strekning av strand hvor man kan tilbringe late dager i solens varmende stråler. Med sin nære beliggenhet til byen Varna kan Golden Sands tilby litt flere alternativer for turister enn Bulgarias aller største feriested Sunny Beach gjør, som ligger ca 4 timer sør.

Tips, vil du bare bestille overnatting for en del av reisen eller på en annen destinasjon så kan du gjøre det her!


Helt siden 1957 har det kommet soldyrkende turister til Golden Sands, og i dag har dette lille paradiset over 70 hoteller, spa, leiligheter, kasinoer, nattklubber og sportsfasiliteter. Det er ikke veldig mange "innfødte" her, men derimot en hel del sesongansatte arbeidere. For de som foretrekker klorvann fremfor saltvann finnes det et bredt utvalg av bassenger i Golden Sands, og - for ikke å glemme - det store vannpalasset Aqualand.

 

Reiseguide om Golden Sands

Aqualand er et fint avbrekk for barnefamilier som er lei av strandlivet og som vil oppleve noe annerledes for en dag. Det er et veldig flott badeland med høy sikkerhet og massevis av vannattraksjoner.

Den som besøker Golden Sands kun for strandlivets skyld trenger ikke å dra noe sted i ferien sin. Men for de som kanskje føler seg litt rastløs under parasollen sin ligger den koselige strandbyen Varna like sør for Golden Sands. Gågater uten biler, fantastisk shopping, koselige uteserveringer og 350 000 mennesker som alle trives med å kunne trekke det beste fra både strand- og byliv.

Nessebar er en liten by som har blitt bevart siden middelalderen. Masse sjarm finnes i disse brosteinsbelagte gatene, de gamle kirkene og ruiner som får det til å kile litt i magen. Nessebar er utpekt som en del av verdensarven. For å komme hit tar man buss eller taxi.

En av de aller vakreste bygningene i hele Bulgaria er det hellige klosteret Rila. Beliggenheten ved Rilaberget bader dette klosteret i naturskjønne omgivelser. Klosteret er hele 1100 år gammelt og regnes for å være det helligste stedet i Bulgaria. Dersom man ønsker å besøke Rilaklosteret så kreves litt planlegging, ettersom det ligger 50 mil fra Golden Sands.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!

Contact us
KUNDESERVICE
Trenger du hjelp? clear