Finn din reise

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Malaysia

Charter til Tobago

Loading

Tobago

Den lille paradisøyen Tobago er en av Karibiens best bevarte hemmeligheter og en av de få stedene hvor du fortsatt kan få en ekte karibisk opplevelse. Øya er bare 300 kvadratkilometer stor og består nesten utlukkende av flotte sandstrender og tropisk regnskog. Med en temperatur på rundt 30 grader både i luften og vannet året rundt er øya en drøm for soltørste nordmenn om vinteren.

Bestill fly og hotell i Tobago over eller klikk her for å velge blant våre pakkereiser.

Sol og bad

Man reiser til Tobago for å tilbringe dagene på de hvite sandstrendene og i det turkise vannet for å deretter nyte solnedgangen med en deilig romdrink i hånden. De store luksushotellene er fraværende, men det er mange små hoteller og restauranter spredd rundt på øya. Den beste stranden er vakre Pigeon Point Beach. Inngang til stranden koster 20 TTD (ca. 30 kroner) og det er vel verdt pengene!

Dykking

Med sitt klare vann og fargerike korallrev er Tobago et paradis for snorklere og dykkere. I tillegg til hundrevis av forskjellige fiskearter kan du se havskilpadder, ål, og blekksprut. Utenfor nordvestkysten har man også sjansen til å se hammerhai, en av verdens mest bemerkelsesverdige og fantastiske dyr. Øya er også kjent for sine drift dykk og det som kan være verdens største hjernekorall.

Utflukter

To utflukter du ikke kan gå glipp av på Tobago er Buccoo Reef hvor du kan snorkle blant tropiske fisk og korallformasjoner, og Nylon Pool som er en sanddyne midt ute i havet hvor du kan stå på den silkemyke bunnen som er omgitt av turkist vann. Tobago har fantastiske muligheter for sportsfiske, hvor du kan prøve lykken på alt fra barracudaer på noen kilo til sailfish, sverdfisk og tunfisk på over hundre kilo.

Natur

Tobago ligger bare 120 km fra det søramerikanske fastlandet og har tropisk natur som ofte minner mer om Sør-Amerika enn Karibien. Det finnes mer enn 200 forskjellige fuglearter og du kan se alt fra albatrosser og pelikaner til kolibrier og andre fargerike fugler. Gjør en utflukt og opplev den fantastiske naturen i Main Ridge Forest Reserve som går som en ryggrad igjennom øya og har vært et beskyttet reservat siden 1776. Den høyeste fossen på øya heter Argyle Falls og er verdt både en egen utflukt og et bad.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!