Søk billige reiser til Thailand

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Fly til Thailand

  1. Bangkok 5 501,-
  2. Mueang Krabi 8 871,-

Charter

Loading

Thailand

Thailand er virkelig det perfekte vinterreisemålet. Menneskene er vennlige, maten er blant den beste i verden og pengene strekker langt. Men fremfor alt er det få plasser som kan måle seg med det solsikre klimaet, de vakre øyene og de fantastiske strendene. Finn fly og hotell ovenfor eller velg blant ferdig sammensatte reiser nedenfor.

I nærheten av Bangkok

Du trenger ikke å reise langt fra Bangkok for å finne herlige sandstrender. Reiser du 200 km sydøst kan du ta fergen fra Ban Phe til paradisøyen Koh Samet. Eller om du reiser 200 km sydvest kommer du til Cha Am og Hua Hin med aner fra 1920-tallet. Hua Hin var Thailands første turistby og har beholdt sin genuine thailandske sjarm. Det er her den thailandske kongefamilien ferierer og deres sommerslott i byen heter Klai Kangwon eller ”langt fra bekymringer”.

Bestill din reise til Hua Hin

Vestkysten

De hviteste sandstrendene og det klareste vannet finner du i det vestlige Thailand, og de fleste velger å reise til vestkysten. Her finner du Khao Lak med milelange strender, Koh Lanta med mange fine strender på øyas vestside, Krabi med fantastiske Railey Beach og selvfølgelig Phuket som er Thailands mest populære ferieøy. Fra Phuket, Krabi og Koh Lanta kan du enkelt reise ut fantastiske Koh Phi Phi med båt.

Bestill din reise til Vestkysten

Østkysten

På den thailandske østkysten finner du vakre paradisøyer med hvite sandstrender. Koh Samui med den langgrunne Chaweng-stranden er perfekt for barnefamilier og enda lenger øst, på grensen til Kambodsja, finner du den relativt uberørte øya Koh Chang som tilbyr både sandstrender og en nasjonalpark.

Bestill din reise til østkysten

Nord-Thailand

Om du ikke ønsker å tilbringe hele ferien på stranden bør du besøke vakre Nord-Thailand.  Temperaturen er på behagelige 22 grader om vinteren, som fortsatt er varmere enn Kanariøyene, men ikke så varmt at du mister utholdenheten for eventyr. Besøk Chiang Mai som ble grunnlagt i 1296 og var hovedstanden i det gamle kongeriket Lanna. Direktefly fra Bangkok til Chiang Mai tar litt over en time så det er vel verdt reisen selv for en kortere reise.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!