Søk billige reiser til Singapore

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk!

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Fly til Singapore

fr. 5 722,-

Singapore

Det kan noen ganger være vanskelig å forestille seg at byen ble grunnlagt i 1819 og har utviklet seg fra en liten fiskerlandsby til den moderne verdensmetropolen den er i dag. Singapore kommer til å overraske deg med det beste av det tradisjonelle og det moderne - en perfekt symbiose mellom øst og vest.

Street food med Michelin stjerner

Singapore er berømt for sin street food, men fine dining er også fantastisk. Her finnes en imponerende overflod av fantastiske kokker. Restauranter med 1 stjerne i Michelin er Corner House, Singapore Botanic garden, Candlenut, Dempsey Road, Putien Kitchener Road m fl.

Her finner du også to gatekjøkken med hver sin stjerne; Hong Kong Soya Sauce Chicken Rice and Noodle och Hill Street Tai Hwa Pork Noddle.

Å se

Kronjuvelen innenfor arkitektur er selfølgelig Raffles Hotel der du kan drikke den berømte Singapore Sling. Noen av Singapores mest iøyenfallende bygninger har relgiøse tilknytninger fra hinduistiske og kinesiske templer til katedraler fra kolonitiden. Et must er også Marina Bay Sands tre tårn med et surfebrett på toppen. Herfra ser du også Helix Bridge med de rominspirerte biodromene og fremfor alt supertrærne der det er lysshow hver kveld kl 19.45 og 20.45 ved Garden by the Bay.

 

En natt å minnes

Når skumringene faller på kan man begynne med en drink på en takbar. Den beste utsikten har Altitude på 63. etasje i skykraperen One Raffle Place. Andre barer som er verdt et besøk er Lantern, LeVel33, Potato Head eller coctailbaren Ann Siang, Club Street. Et annet tips er områdene Clarke Quay og Boat Quay. Chinatown har også sin andel av natteliv som frister mange. Vil man danse så anbefales Blu Jaz Café i Kampong Glam der alt fra hip-hop til dubstep finnes. I overetasjen er det DJer, jazzkonserter og stand-up.

 

 

Singapore på 72 timer

Begynn med en fantastisk kaffe på Forty Hands i det sjarmerende art deco-distriktet Tiong Bahru. Langs enorme Orchard Road kan man handle de største og beste varemerkene i verden, men vil man oppdage små boutiquer, vintage butikker og lokale designere så er det Haji Lane i Arab Quarter som skal besøkes. Begynn dagen på øya Pulau Ubin for å se hvordan Singapore så ut for 60 år siden. Avslutt med øya Sentosa med attraksjoner i verdensklasse, blant annet Universal Studios. 

 

Mer plass, for ingen liker å sitte trangt

Singapore Airlines Economy Class setene er utformet for å gi deg mer plass, selv om setet foran er lent tilbake. Om du vil ha mer benplass kan du velge et Preferred seat nær utgangene med bredere sitteplass.  Nakkestøtten er justerbar og holder hodet ditt stille mens du sover. 

 

Det begynner med et sete og slutter med et smil

I en eksklusiv, romslig 2-4-2 gir Singapore Airlines Premium Economy Class-setene enda mer komfort med breder seter og bedre benplass. Bestill og opplev eksklusiviteten i den prisbelønte Premium Class. Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake, koble av og kjenne det utvilt når du kommer frem. Innebygd i plassen din er det to USB-porter, en helt justerbar, personlig leselampe og strømtilførsel om du trenger å lade dine elektroniske enheter.

 

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!