Søk billige reiser til Sharjah

På ticket.no finner du alltid billige reiser til Sharjah. Søk flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk!

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Fly til Dubai

fr. 6 381,-
fr. 9 259,-

Sharjah

Med enkle forbindelser, bare noen få timer med fly fra Norge kommer du til de 7 spennende emiratene – alle med sin egen personlighet og sjarm. Sharjah er det tredje største emiratet, et noe undervurdert reisemål i skyggene til sin storebror Dubai, og er et reisemål som vil overaske mange i sin autentisitet og mangfold av kultur og opplevelser. Sharjah tilbyr en innbydende kombinasjon av kultur, arv, kunst og utendørsaktiviteter. Opplev Midtøstens sterke farger, mektige landskap, vakre sandstrender og eventyr som passer alle. Du flyr enkelt direkte til Dubai og tar deg så videre til Sharjah.

Historie, kunst & kultur

Sharjah er utpekt som UNESCOs Culture Capital of the Arab World 1998 og tilbyr mange museer, en rik historie og en upåklagelig kulturarv som kan oppleves i emiratet. Beundre de sjeldne gjenstander på Museum of Islamic Civilization, og la deg imponere av emiratets mange vakre moskéer, mens du rusler gjennom Sharjahs hjerte og opplever ekte arabisk arkitektur, mat og kultur. Sharjah har også to store souker (markeder) i mektig islamsk design.

Eventyr

Sharjahs spektakulære natur gir mange muligheter for eventyr. Vandreturer og ridning er populære aktiviteter sammen med alle typer vannsport, kajakkpadling og enestående dykking i østkystens krystallklare vann. Eller begi deg ut på en ordentlig ørkenopplevelse og prøv noen av de spennende utendørsaktivitetene som tilbys i Sharjahs spektakulære sanddyner.

 

Äventyr

Dyr & natur

Med kystlinje langs den arabiske gulfen og vakre strender i Omani-bukten, flere hektar med fantastisk ørken og den eldste mangroveskogen i regionen, er Sharjah en gave til utendørsentusiasten. Oppdag regionens sjeldne dyrearter langs østkysten, på land og i Sharjahs krystallklare vann.

Gjestfrihet

Sharjah er en utmerket destinasjon for familier, så vel som par og soloreisende. Emiratene tilbyr høy kvalitet, gjestfrihet, god valuta for pengene og en rekke fine feriesteder i familievennlige omgivelser. Sharjah er en tørrlagt emirat og serverer ikke alkohol noen steder innenfor Sharjahs grenser.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!