Sök billiga resor till Ras Al Khaimah

Spar tid og penger! Bestill fly + hotell samtidig.

Ras Al Khaimah

Loading

Fly till Dubai

Ras Al Khaimah

Med over 700 år unik historie, unik kultur og spektakulære landskap, leverer Ras al Khaimah - den nordligste av de syv emiratene som utgjø De Forenende Arbaiske Emirater - den autentiske arabiske opplevelsen. Ras al Khaimah har lenge vært litt i skyggen av bombastiske Dubai, men dette holder med rette på å endres. 

Bestill fly og hotell i Ras Al Khaimah over, eller klikk her for å velge noen av våre ferdige charterpakker.

Genuin og liten

Mindre kjent  – men mer genuin – enn Dubai, slik kan Ras Al Khaimah beskrives. Byen er mindre og roligere enn den intense storesøsteren, og ligger utrolig vakkert til med både kyststripe langs Persiabukten, imponerende fjellmassiv og terrakottafarget ørken. I selve byen er det både skyskrapere og bra med shopping, men det er et betydelig roligere tempo enn i Dubai.

 

Besøk Dubai

Omtrent en times biltur unna ligger metropolen Dubai, verdensrekordenes by. Her finner du en imonerende mengde severdigheter, restauranter med mat fra alle verdens hjørner, et gigantisk akvarium og uendelig mange shoppingmuligheter. Selv om roen i Ras Al Khaimah frister så er til denne "gale" storbyen å anbefale. 

 

 

 

Vakre strender og mektige landskap

Året rundt kan besøkere nyte solskinn, arkeologiske steder og fantastiske utsikter; fra vakre (og barnevennlige) strender, mangroveskoger, terrakottaørken og grønne oaser, til de imponerende Hajarfjellene.

For besøkere som vil ha en opplevelse som er helt unik for  Ras al Khaimah og De forente arabiske emiratene anbefales en utflukt til Pearl Farm for virkelig å ta inn emiratenes historie, natur og kultur. Ved bunnen av Hajarfjellene ligger Rams, en liten by som dyrker over 100.000 perler hvert år. Her kan besøkere dykke etter sine egne musslinger og beholde skattene de får opp, samtidig som de lærer seg mer om prosessen og regionens historie om perledykking. 

 

Severdigheter og eventyr

Emiratenes storslåtte landskap byr på opplevelser og eventyr for alle. Langs 64 km urørte sandstrender er det både avkobling og alle mulig vannsporter. Man kan padle kajak gjennom mangoveskoger og oppleve Ras al Khaimahs skulte undervannsliv. 

Pass på å reise på ørkensafari med enrome sanddyner der du kan ri på både hester og kameler. Ras al Khaimahs dramatiske fjellkjeder tilbyr også mange muligheter for vandring, sykling og klatring i uforglemmelige omgivelser. Jebel Jais, det høyeste fjellet i Emiratene har verdens lengste zipline på nesten 3 km. En unik attraksjon blant spenningssøkere og adrenalielskere jorden rundt!

 

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!