Søk flybilletter

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Fly

Charter

Loading

Øygruppen Balearene

Øyhopping mellom Middelhavsperlene Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera.

Hva kunne du tenke deg å gjøre i sommer? Storbyliv med kjæresten til Palma? Sol- og badeferie med familien på Menorca? Helseferie, kanskje alene, til Formentera? Kultur- og matreise med venninner til Ibiza? Mulighetene på øygruppen Balearene er uendelige, og alt dette kun en 3.5 timers flytyr unna! Det går innenriksfly mellom de tre største øyene; Mallorca, Menorca og Ibiza. Frister det med litt mer vind i håret og en båttur på Middelhavet, anbefales det å ta båt.

Sol og bad

Drømmer du om å ta en dukkert på Europas fineste strand, også kåret til verdens syvende flotteste? Da bør du ta turen til stranden Ses Illetes på Formentera. De nærmere 300 strendene på Middelhavsperlene Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera kjennetegnes av krystallklart, turkist vann og finkornet, hvit sandstrand. Den perfekte rammen for sommerens feriebilder.

 

Spania er det landet i Europa med flest strender med kvalitetssertifiseringen blått flagg, totalt 586. Det vil si at 1 a 6 spanske strender har blått flagg. Og hele 45 av disse venter på deg på Balearene.

 

Liker du å snorkle? Da bør du ta turen til stranden Aguas Blanca på Formentera eller Caló del Moro på Mallorca. Foretrekker du en skjult perle blant furutrær? Da bør du sjekke ut Cala Turqueta på Menorca. Ønsker du å få med deg den beste solnedgangen? Ta turen til Cala de Hort på Ibiza. Og er på du Mallorca, så er en tur innom nasjonalparken Cabrera, garantert spennende for store og små, et must.

Hvor blir din neste dukkert? Du bestemmer hvor …

Gastronomi

Den baleariske kokkekunsten består av kortreist mat og delikatesser i en original innpakning med noe for enhver smak. Smak på lokale matvarer som har blitt tildelt kvalitetsmerket DO (Opphavsbetegnelse) langs de guidede oliven-, vin- og osterutene på øygruppen Balearene.

 

Lyst til å bli bedre kjent med Palmas hemmeligheter og skjulte perler akkompagnert av lokal vin og tapas? Da er vintoget som snirkler seg mellom brosteinslabyrinten i gamlebyen i Palma noe for deg. Mens du smaker på forskjellige viner fra Mallorca akkompagnert av lokal tapas, vil guiden fortelle deg om byens historie.

 

Glad i ost? Da bør du følge i Mahón-ostens fotspor på Menorca. Smakt på blomstersalt? Bli med på saltruten på Ibiza, og gi blomstersalt i gave til venner og kjente. Og husk å smake på den lokale delikatessen hummer, i alle varianter, på Formentera. Tips til alle søtmunner, ta en smak av kaken ensaimada hovedsakelig basert på lokale mandler. 

Vel bekomme!

Aktiv ferie

Øygruppen Balearene er et paradis for deg som liker å være i aktivitet i ferien. Her kan du velge mellom alt fra sykkelturer, fotturer og et slag golf på de 25 golfbanene, til mer fartsfylte aktiviteter som kiting og surfing, gjerne etterfulgt av avslappende og helsebringende massasje på øyenes mange spa- og kursentre.

 

Prøv også andre typer vannsport langs den 1428 km lange kystlinjen, som f.eks. en padletur Menorca, Ibiza eller Formentera rundt. Det finnes i tillegg et stort nettverk av sykkelruter på de fire øyene, på til sammen 1480 km, alt fra fyrtårnruten på Menorca til terrengsykkel-ruter, såkalte BTT.

 

Visste du at mange profesjonelle syklister og sykkellag trener her året rundt? Men det mest behagelige må jo være å sykle fra vingård til vingård og nyte de edle, lokale dråpene. Også fullt mulig. Eller kanskje det frister mer med en opplevelsestur fra hesteryggen, Menorca rundt, langs Camí de Cavalls-ruten?  

Hva velger du?

Vinn en reise for 2 til øygruppen Balearene

På Middelhavsperlene Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera venter den perfekte kombinasjon av behagelige temperaturer året rundt, spennende kulturopplevelser, lokale delikatesser, tema-ruter for store og små og storslått natur. Drømmer du dessuten om å ta en dukkert på noen av verdens flotteste strender, så finner du dem her, på Middelhavsperlene Mallorca, Menorca, Ibiza og Formentera. Delta i konkurransen vår og kanskje blir du den heldige vinneren av en reise for to til øygruppen Balearene. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet «Hva liker du best med øygruppen Balearene og begrunn hvorfor?» Skriv også inn ditt postnummer i e-posten. Send ditt svar på e-post til vinn@ticket.no
 
Premien består av 3 netter på 4-stjerners hotellet Blau Colonia Sant Jordi Resort for 2 personer i  dobbeltrom (frokost og middag inkludert), samt tilgang til spa- og sportsanlegget og et reisegavekort til en verdi av 6000 kr t/r Norge-Mallorca. Ved å delta samtykker du til å motta informasjon fra Spanias Turistkontor. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrevet. Konkurransen varer til 31. mai.
 
Les mer om øygruppen Balearene her »

 

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!