Søk flybilletter

På ticket.no finner du alltid billige reiser. Søk etter flybilletter, lavprisfly og hotell i samme søk.

Nederland

Fly til Amsterdam

fr. 1 490,-

Finn lykken i Nederland!

Nederland er et lite land med masse å by på, alt fra kultur og shopping til typisk nederlandsk mat med mer. Her finner du noe for alle. I sesongens kaldere måneder kan Nederland friste med aktiviteter som juleshopping, museumsbesøk og prøvesmaking av den nederlandske ertesuppen "snert". Det er enkelt å komme seg hit med fly til Amsterdam Airport Schiphol. Videre kommunikasjon mellom byene er meget bra, så det er enkelt å oppleve mangfoldet som Nederland har å by på. Du finner mer informasjon på www.holland.com.

Arkitekturbyen Rotterdam

Nederlands nest største by, Rotterdam, passer helt utmerket for en weekendreise. Byen ble bombet under andre verdenskrig, men nederlenderne har bygget den opp igjen. Innbyggerne drives av innovasjon og det merker man, ikke minst på den enestående arkitekturen og den herlige stemningen i byen. Det er også mye annet du kan finne på her, fra shopping og museumbesøk til severdigheter som Erasmusbroen, til det pulserende utelivet. Fra 29. november - 3. desember 2017 settes Vintermarkedet opp, med massevis av markedsboder, moteoppvisninger, workshops, opptredener, fotomuligheter og mye annet. Den 25. januar - 5. februar 2018 er det Rotterdams internasjonale filmfestival. Dette er Nederlands største filmarrangement hvor det først og fremst fokuseres på nye, uoppdagede talenter. 

Haag, den kongelige byen ved havet

Haag, den kongelige byen ved havet, har sin egen karakter og historie. Byen ligger like ved Nordsjøkysten, og under de kalde månedene er det fantastisk å vandre langs stranden ut til piren i Scheveningen. Det er ikke bare politikkens by med det nederlanske parlamentet, men her finner du også mange kulturminnemerkede bygninger og historiske bydeler. Haags bysentrum er en av de beste i Nederland, så hvis du vil dra på juleshopping kan du gjøre det her. Den 9. november 2017 settes den andre delen av Scheveningen Light Walk opp. Dette er et nytt og populært event der mørket lyses opp av lys- lyd- og flammeeffekter. På nyttårsdagen er det på tide med årets nyttårsbad - en tradisjon der nederlenderne innvier det nye året med en svømmetur i Nordsjøen. 

Utrecht - det pulserende hjertet

Den gamle, men fortsatt meget levende byen Utrecht burde være med på listen over steder du skal besøke. Det er ikke uten grunn at byen kalles "Nederlands pulserende hjertet" og er et perfekt reisemål for en weekendtur. Byen er liten nok til at man kan oppdage den til fots, men tilstrekkelig stor for at man aldri vil kjede seg. Man kan tydelig se Domkirketårnet fra hele byen, så det er umulig å gå seg bort. Sug til deg den unike stemningen når du går langs kanalene med sine kaier og kafeer langs vannet. Helgen 16. - 17. desember 2017 kan du oppleve festivalen Knus, som gir varme til byen under vintermånedene. Byen pyntes til fest og det er mange aktiviteter for alle aldre - et julemarked, skøyteaktiviteter og hyggelige steder der du kan drikke en kopp gløgg eller varm kakao. 

Designbyen Eindhoven

Nederlands femte største by heter Eindhoven og er kjent for å være nyskapende innen både teknologi og design. Den kreative byen byr på både musikk, teater, mote og andre kunstformer. Det er enkelt å komme seg hit takket være Eindhoven Airport. Under 2017 feires kunst- og arkitekturbevegelsen ”De Stijl”. Frem til slutten av året kan du se nederlandsk design i hele byen. I perioden 11. - 18. november arrangeres lyskunstfestivalen Glow i Eindhoven, der ulike kunstnere har laget lysinstallasjoner i det offentlige rom - og du kan se dem alle på en tur gjennom byen.

Lukk

Bli oppringt!

Vil du hjelp eller har spørsmål?
Angi ditt telefonnummer så ringer vi deg opp så fort vi kan!